Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jalkapallon siirtoikkunat eivät toimi

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Kottilat: Louis van Gaal viimeistä viikkoa ManU:ssa
Kottilat: Louis van Gaal viimeistä viikkoa ManU:ssa
HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika ja Santtu Kottila nostavat tällä viikolla veljellisen naljailunsa ohessa tämän viikon kiinnostavimmaksi futispuheenaiheeksi Manchester Unitedin managerin Louis van Gaalin tulevaisuuden. Mika Kottila on antamassa van Gaalille potkuja, sillä hän ei usko hollantilaisen enää kykenevän korjaamaan joukkueen kurssia Valioliigan tuplakierroksella.

HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika ja Santtu Kottila nostavat tällä viikolla veljellisen naljailunsa ohessa kiinnostavimmiksi futisaiheiksi Manchester Unitedin managerin Louis van Gaalin tulevaisuuden sekä Bundesliigan superviikonlopun.

Van Gaalin lähtöä on spekuloitu jo kuukausia, ja tällä viikolla Valioliigassa pelataan tuplakierros. United kohtaa viikolla Stoken ja viikonloppuna Chelsean. Mika on antamassa van Gaalille potkuja, sillä ei usko hollantilaisen kykenevän korjaamaan kurssia siten, että seura ottaisi tältä viikolta riittävästi pisteitä.

Santun viikon valintana on Bundesliigan superviikonloppu, joka on sitä vain paperilla. Bayern München on ylivoimaisena kärjessä ja Dortmund lähes yhtä varma sarjakakkonen, joten luvassa on toki vauhdikkaat ottelut, mutta panosta on enää lähinnä kolmannesta sijasta.

Viikon väite on tällä kertaa Santun käsialaa. Hän haluaisi rikkoa nykyisen siirtoikkunajärjestelmän ja palata vanhaan tapaan, jossa pelaajat saivat liikkua vapaammin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?