Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon maali: Blues-hyökkääjällä häikäisevät harhautukset

Bluesin Samson Mahbod ratkaisi voittomaalikisan Bluesille salamannopealla harhautuksella ja viileällä viimeistelyllä.

Urheilu
 
Viikon maali: Blues-hyökkääjällä häikäisevät harhautukset
Viikon maali: Blues-hyökkääjällä häikäisevät harhautukset
HS:n Viikon maalin veivasi Bluesin hyökkääjä Samson Mahbod. Mahbodin taidokkaat harhautukset ja rauhallinen viimeistely takasi Bluesille 2-1-voiton HPK:sta voittomaalikisan jälkeen viime keskiviikkona pelatussa ottelussa. Ottelu ratkesi vasta voittomaalikisan seitsemännessä parissa, kun Mahbod harhautti taitavasti HPK:n maalivahdin Jere Myllyniemen ulos tilanteesta. Mahbod näytti yrittävän maalia rystyltä, mutta muuttikin viime hetkellä salamannopeasti suuntaa, ja laukoi kiekon kämmenpuolelta HPK:n maaliin. HPK-vahti Myllyniemen sekoitti mahdollisesti se, että Mahbod oli tehnyt voittomaalikisassa jo yhden maalin ennen ratkaisuosumaa nimenomaan rystypuolelta. Toisessa yrityksessä Blues-hyökkääjällä oli kuitenkin uusi juoni.

HS:n Viikon maalin veivasi Bluesin hyökkääjä Samson Mahbod.

Mahbodin taidokkaat harhautukset ja rauhallinen viimeistely takasi Bluesille 2–1-voiton HPK:sta voittomaalikisan jälkeen viime keskiviikkona pelatussa ottelussa.

Ottelu ratkesi vasta voittomaalikisan seitsemännessä parissa, kun Mahbod harhautti taitavasti HPK:n maalivahdin Jere Myllyniemen ulos tilanteesta. Mahbod näytti yrittävän maalia rystyltä, mutta muuttikin viime hetkellä salamannopeasti suuntaa, ja laukoi kiekon kämmenpuolelta HPK:n maaliin.

HPK-vahti Myllyniemen sekoitti mahdollisesti se, että Mahbod oli tehnyt voittomaalikisassa jo yhden maalin ennen ratkaisuosumaa nimenomaan rystypuolelta. Toisessa yrityksessä Blues-hyökkääjällä oli kuitenkin uusi juoni.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?