Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vitsistä tuli ottelun ykköstähti

NHL:n johto yritti sulkea Scottin ulos koko tähdistöpelistä

Urheilu
 
Christopher Hanewinckel / USA TODAY SPORTS
Pacific-divisioonan joukkueen kapteeni John Scott menossa pukuhuoneeseen tyttärensä kanssa sen jälkeen, kun hän oli voittanut tähdistöottelun arvokkaimman pelaajan palkinnon Nashvillessä.
Pacific-divisioonan joukkueen kapteeni John Scott menossa pukuhuoneeseen tyttärensä kanssa sen jälkeen, kun hän oli voittanut tähdistöottelun arvokkaimman pelaajan palkinnon Nashvillessä. Kuva: Christopher Hanewinckel / USA TODAY SPORTS

Jääkiekkoliiga NHL:n tähdistöottelussa yllätysnimi John Scott, 33, teki kaksi maalia ja tuli valituksi ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kanadalaislaituri nostettiin ottelun jälkeen joukkuekavereidensa olkapäille, kun hän oli auttanut Pacific-divisioonan joukkuetta voittamaan miljoonan dollarin pääpalkinnon.

”Tämä on ollut mahtavaa. Olette olleet uskomattomia”, Scott kertoi faneille, jotka huusivat ”MVP [ottelun arvokkain pelaaja]” samaan aikaan, kun muut pelaajat hakkasivat mailojaan jäähän.

Kaikki lähti vitsiäänestyksestä. Fanit halusivat nähdä, miten viisi NHL-maalia urallaan tehnyt parimetrinen kaukalopoliisi pärjäisi kolme vastaan kolme -pelissä supertähtien seassa.

Vielä ennen faniäänestyksen päättymistä NHL pyysi häntä vetoamaan faneihin, että he eivät äänestäisi häntä. Scott teki työtä käskettynä, koska hän uskoi olevansa väärässä paikassa tähdistöottelussa.

Vitsi oli kuitenkin lähtenyt jo käsistä, fanit olivat ryhmittyneet Scottin tueksi, ja hänet valittiin fanien äänestyksestä Pacific-divisioonan kapteeniksi tähdistöotteluun.

Kun äänestys oli päättynyt, Scott halusikin pelata.

”Aluksi suhtauduin koko asiaan kielteisesti, mutta nyt ajattelen, että menen pitämään hauskaa otteluun”, Scott kertoi ESPN:lle äänestyksen jälkeen.

NHL:n johto yritti estää Scottia osallistumasta otteluun. Hänen lapsiinsa vetoaminen oli viimeinen niitti.

”Luuletko, että lapsesi olisivat ylpeitä tästä? Se riitti. En ehkä ansaitse olla tähdistöottelussa, mutta he eivät arvioi, ovatko vaimoni tai lapseni ylpeitä minusta”, Scott kertoi Players Tribune -verkkosivustolla julkaistussa kolumnissaan.

Liiga joutui taipumaan fanien painostuksessa.

Scottin tarina päättyi kuin Hollywoodin menestyselokuva. Bridgestone-areenan loppuunmyyty katsomo, 17 006 katsojaa, huusi John Scottin nimeä tähdistöottelun viimeiset minuutit.

”Tämä on varmasti yksi elämäni parhaimmista viikonlopuista”, Scott kertoi ottelun jälkeen.

”En odottanut tekeväni maalia ensimmäisessä vaihdossa. Ei tällaista tarinaa voisi edes keksiä”, Scott sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!