Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Messi aikoo tavata muovipaitapojan

Afgaanipojan ja tähtipelaajan tapaamista järjestetään

Urheilu
 

Viisivuotias Murtaza Ahmadi on argentiinalaisen jalkapallotähden Lionel Messin suuri fani, mutta suosikkipelaajan pelipaitaan ei köyhällä perheellä riitä varoja.

Afganistanissa Kabulin lähellä asuva viisivuotias poika on aidon pelipaidan sijasta sonnustautunut muovista tehtyyn pelipaitaan. Murtazan 15-vuotias veli teki pikkuveljelleen sinivalkoraidallisen muovipaidan, johon on tussattu Messin nimi.

Kuva Murtazasta paidassaan päätyi Facebookiin tammikuun puolivälissä, ja kuva muovipusseista tehdyssä paidassa pelaavasta pojasta kosketti jalkapallofaneja laajalti. Jalkapallo on sotien runteleman maan suosikkiurheilu.

Lionel Messin isä Jorge Messi kertoi uutistoimisto AFP:lle, että tähtipelaaja tietää kuvista, joista on tullut ilmiö sosiaalisessa mediassa ja ”haluaa tehdä jotain” nuoren faninsa hyväksi.

Afganistanin jalkapalloliitto kertoi maanantaina, että Messi on halukas tapaamaan Murtazan niin pian kuin mahdollista, vaikka mitään paikkaa tai aika ei ole vielä sovittu.

”Messi on ollut yhteydessä liittomme järjestääkseen tapaamisen nuoren pojan kanssa”, liiton tiedottaja Sayed Ali Kazemi kertoi AFP:lle.

FC Barcelona ei ole kommentoinut asiaa. Tapaaminen Afganistanissa olisi turvallisuusriski tähtipelaajalle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!