Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikko Koivu nahisteli oman puolustajan kanssa: ”Ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta”

Urheilu
 
Tomi Natri / Lehtikuva
Mikko Koivu on valmis pelien jatkumiseen.
Mikko Koivu on valmis pelien jatkumiseen. Kuva: Tomi Natri / Lehtikuva

Minnesota Wildin Mikko Koivu on kaikesta päätellen valmis kamppailemaan täysillä, kun NHL palaa ensi yönä tähdistöottelutauolta, sen verran kiihkeästi kapteeni suhtautui harjoituksiin maanantaina.

Koivu otti yhteen puolustaja Matt Dumban kanssa hyökkäysharjoituksessa. Kumpikin kaatui ensin jäähän, ja paini jatkui pystyssä. Tönimistä pahemmaksi tilanne ei kuitenkaan edennyt, eikä iskujen vaihtoa nähty. Dumbalta irtosi Koivun käsittelyssä silti kypärä.

”Se oli taisteluharjoitus, ja tuollaista sattuu. Se ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta”, Koivu kommentoi Minnesota Star Tribunelle.

Päävalmentaja Mike Yeo näki kiihkeyden positiivisena asiana.

”En usko, että olemme valmiit peliin, ellemme taistele korkealla tasolla. Siksi pidin tämän päivän harjoitusten intensiteetistä”, Yeo sanoi.

Minnesota kohtaa tiistaina New York Islandersin ja tavoittelee paluuta pudotuspelipaikoille, joilta se luiskahti ulos ensimmäisen kerran koko kauden aikana. Joukkue voitti vain kolme tammikuun 13 ottelusta.

”Olimme aika turvallisen tuntuisessa asemassa, ja nyt yhtäkkiä olemme pudotuspelien ulkopuolella. Toivottavasti pelaamme hyvän vieraskiertueen ja saamme lentävän lähdön runkosarjan päätöspeleille”, laitahyökkääjä Zach Parise sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!