Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korisliigan mestarisuosikki talousongelmissa: ”Tilanne ei toistaiseksi ole kriittinen”

Urheilu
 
Vesa-Matti Väärä
Loimaa Bisonsin taloudellinen tilanne on tukala.
Loimaa Bisonsin taloudellinen tilanne on tukala. Kuva: Vesa-Matti Väärä

Koripallon SM-sarjan viime kausien menestyksekkäimpien joukkueisiin lukeutuva Loimaa Bisons on taloudellisissa ongelmissa.

Seura vahvistaa verkkosivullaan julkisuudessa liikkuneet huhut vaikeasta taloudellisesta tilanteesta seuran taustalla.

”Kahden varainhankkijan vetäytyminen toiminnasta syksyn aikana jätti Bisons-organisaation tilanteeseen, jonka paikkaaminen on ollut haasteellista”, tiedotteessa todetaan.

”Tilanne ei toistaiseksi ole kriittinen, ja töitä joukkueen toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi tehdään taukoamatta. Taloudellinen ahdinko päätettiin tuoda julki nopeasti, jotta aikaa pelastustoimenpiteille jäisi mahdollisimman paljon.”

Bisons voitti mestaruuden kausina 2012–2013 ja pronssia kaudella 2014. Viime keväänä joukkue taipui viidennessä finaalissa Joensuun Katajalle pistein 85–88 ja sai hopeaa. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa kolmantena ja lukeutuu mestarisuosikkeihin.

Urheilulehden tavoittama Bisonsin GM:n ja varapuheenjohtaja Ari Hannula myöntää, että pelaajien kauppaamisesta on ollut puhetta.

”Sanotaanko näin, että neuvotteluja on ollut. Mutta en vielä pysty kommentoimaan sen enempää, koska meillä on vielä pääsponsoreiden kanssa neuvottelut kesken.”

HS ei tavoittanut Bisonsin johtohenkilöitä kommentoimaan seuran tilannetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!