Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuppurainen järjesti Tapparalle ikävän yllätyksen Liigan huippupelissä

Blues kellahti nurin heti alussa Lukkoa vastaan.

Urheilu
 
Huippuhetket: Tappara - JYP
Huippuhetket: Tappara - JYP
Sarjataulukon kolmantena oleva JYP matkasi seuraavalla sijailla majailevan Tapparan vieraaksi Tampereelle. Maalittoman avauserän jälkeen vieraat ottivat tapahtumat kaukalossa haltuunsa. Jyväskyläläiset iskivät toisessa erässä peräti kolme osumaa, joista viimeisin syntyi Joonas Nättisen lavasta vain viisi sekuntia ennen erätaukoa. Isännät eivät kuitenkaan luovuttaneet. Tappara onnistui kaventamaan tilanteeksi 2-3 Aleksi Elorinteen ja Henrik Haapalan osumilla. Pekka Saravo huudatti kotiyleisö vielä kertaalleen, mutta lopulta JYP vei täydet pisteet. Jani Tuppuraisen osuma vain vajaa minuutti ennen ottelun loppua sinetöi draaman kaaren, ja jyväskyläläisille täydet pisteet 3-4 numeroin.

Tapparan ja JYPin kohtaaminen oli menossa Jyväskylään ottelun kahden ensimmäisen erän perusteella. Kotijoukkue piti huolen Hakametsässä, että vähintään jatkoaika tulisi – ei tullut sitäkään.

JYP johto kahden erän jälkeen 3–0, ja se yleensä riittää näissä karkeloissa. Tapparan Aleksi Elorinne, Henrik Haapala ja Pekka Saravo niittasivat maalin mieheen ja hallin tulostaululla loistivat luvut 3–3.

Tappara alkoi varmistella viiden minuutin jatkoajalle pääsyä, kun JYPin kultakypärä Jani Tuppurainen tuli pensaan takaa maalin tekoon. Anssi Löfman ja Mikko Kalteva tekivät näppärän esityön ja Tuppurainen antoi mennä. Tarkka laukaus läheltä maalia painui ohi Dominik Hrachovinan. Jos oli kiekossa tarkkuutta, oli siinä myös vauhtia.

Kolmatta erää oli silloin jäljellä vain 54 sekuntia.

Tappio oli Tapparalle raskas, kun se alkaa liukua kärkikolmikon, HIFK, Kärpät, JYP, taakse. Kärkikolmikko keikkuu viiden pisteen siällä, mutta Tappara jäi häviönsä jälkeen seitsemän pistettä JYPistä.

Runkosarjan voitto jää Tapparalta haaveeksi, mutta JYP jahtaa sitä yhä.

Espoo Blues kellahti katolleen ensi minuuteilla, kun se kohtasi Metro-areenassa Lukon. Raumalaiset iskivät kuusi maalia kahteen erään ja rauhoittuivat.

Bluesille on enää reilu tusina samaa pelaajaa kokoonpanossa, jotka aloittivat kauden syksyllä. Pöyristyttävä vaihtuvuus, mutta ainakin nuoret saavat kokemusta.

Ilves haki voittomaalikisapisteet Kouvolasta, kun Markku Flinck oli ainoa onnistuja.

Tavilla silmät selässä - JYP tuplaa johtonsa Tampereella
Tavilla silmät selässä - JYP tuplaa johtonsa Tampereella
JYP siirtyi toisessa erässä nopeasti kahden maalin johtoon Tapparan vieraana, kun ensiksi Henri Kanninen osui, ja vain pari minuuttia myöhemmin Mikko Kalteva tuplasi vieraiden johdon. JYP kuvio pyöri oman aikansa Tappara-päädyssä, kunnes vetopaikka pedattiin Sami Nikulle. Nikun vedon paluukiekossa oli ensimmäisenä Janne Tavi, joka antoi uskomattoman no look -passin takatolpalle hiipineelle Kaltevalle, jolla oli helppo työ sivaltaa kiekko Dominik Hrachovinan selän taa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!