Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerit järjesti ilotulituksen Riiassa

Mäkisen veljekset pääsivät tehopisteille.

Urheilu
 

Jokerit alkaa olla paria pistettä vailla varma Bobrov-divisioonan voittaja jääkiekon KHL:ssä, kun se järjesti ilotulituksen Riiassa.

Moskovan TsSKA vei jännityksen runkosarjan lopusta, kun se varmisti kauden ensimmäisen tavoitteen saavuttamisen. TsSKA voitti Magnitogorskin vieraissa ja naulasi johtonsa, joka kestää viimeiset kierrokset.

Jokerit latoi muikeat seitsemän maalia halutonta ja otteensa menettänyttä Riian Dynamoa vastaan. 7–0-vierasvoitto kevensi varmasti pitkällä kiertueella olevien Jokeri-pelaajien elämää.

Pascal Pelletierin avausmaali ja kauden ensimmäinen osuma takasi voiton.

Yksi illan iloisimmista pelaajista oli Miro Mäkinen, joka teki elämänsä toisessa KHL-ottelussa ensimmäisen maalinsa. Riemua lisäsi, että kaksoisveli Atte Mäkinen syötti osuman.

Veljekset ovat 19-vuotiaita Jokerien junioreita, jotka ovat pelanneet kauden pääasiassa Mestiksen Jukureissa.

Jokereissa myllää harvinaisen kova loukkaantumissuma ja tie KHL:n aukesi tätä kautta. Hyvin kiittivät nelosketjun veljekset.

Seitsemään maaliin mahtui kaikenlaisia ratkaisuja, mutta illan helmi oli Brandon Kozunin poikittaissyöttö takatolaplle Peter Reginille. Tanskalainen Regin laukoi suoraan syötöstä: 0–4.

Bobrov-divisioonan ykköspaikka on ollut koko kauden Jokerien ja Pietarin SKA:n kaksinkamppailu. SKA hävisi kotonaan Avtomobilistille voittolaukauksilla 2–3, ja alkaa valua vähän liian kauas Jokereista.

Pietarin ja Pasilan eroa on nyt seitsemän pistettä ja SKA:lla vain kolme ottelua jäljellä. Niistä tosin yksi on Jokerien vieraana helmikuun puolivälissä. Jokereilla on neljä peliä aikaa hoitaa ratkaisu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!