Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK hankki topparin ja etsii vielä laitapelaajaa

Urheilu
 
HANDOUT / HJK
HJK:n uusi serbialaistoppari Ivan Tatomirović.
HJK:n uusi serbialaistoppari Ivan Tatomirović. Kuva: HANDOUT / HJK

Veikkausliigaseura HJK julkisti keskiviikkona uuden pelaajahankintansa, serbialaistoppari Ivan Tatomirovićin, 27. Tatomirović pelasi viimeksi Bosnia ja Hertsegovinan liigassa FK Sarajavossa, jonka kanssa pelaaja purki sopimuksensa 21. joulukuuta.

FK Sarajevo järjesti seurassa talvitauolla suuren puhdistuksen, jossa 12 pelaajaa sai lähteä seurasta. Tatomirovićin sopimus olisi jatkunut tammikuuhun 2017 asti.

Tatomirović kertoi seuran sivuilla joulukuussa olevansa pahoillaan joutuessaan lähtemään.

HJK sai kokeneen 184-senttisen topparin, joka on pelannut Eurooppa-liigan ja Mestarien liigan karsintapelejä yhteensä 17. Tatomirović aloitti uransa serbialaisseura FK Sremissä ja pelasi sen jälkeen neljä kautta Sarajevossa.

”Hän on kokenut johtajatyyppi. Hän kommunikoi hyvin, on avoin ja ulospäin suuntautunut ja tuo meille kovuutta”, HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio kertoi.

Tatomirović pelasi FK Sarajevossa 128 ottelua, joissa teki viisi maalia ja kantoi kapteeninnauhaakin. Hän voitti FK Sarajevon kanssa kaudella 2014–2015 Bosnia ja Hertsegovinan mestaruuden.

HJK:lla riittää nyt toppareita Tatomirovićin tulon jälkeen. Serbialaisen lisäksi topparin paikalla pelaavat Ville Jalasto, Lum Rexhepi, Aapo Halme ja Leo Väisänen sekä Gideon Baah, joka on ollut lähtökuopissa. Lisäksi nuorista pelaajista myös Lassi Järvenpää pystyy pelaamaan tarvittaessa topparina.

”Laitapelaajaosastolle on vielä haussa pelaaja”, Tuomo Saarnio kertoi.

HJK on neuvotellut kolumbilaishyökkääjä Alfredo Moreloksen, 19, siirrosta HJK:hon.

”Neuvottelut ovat vielä kesken”, Saarnio kertoi.

Ghanalaismedia uutisoi, että HJK:ssa pelannut Anthony Annan olisi suuntaamassa takaisin Helsinkiin. Saarnion mukaan hänen kanssaan ei ole äskettäin neuvoteltu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!