Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ristolaisen Buffalo vauhditti NHL:n kriisijoukkueen alamäkeä

Urheilu
 
Eric Bolte / USA Today Sports
Montreal Canadiensin Max Paciorettyn pää painui neljännen peräkkäisen tappion jälkeen.
Montreal Canadiensin Max Paciorettyn pää painui neljännen peräkkäisen tappion jälkeen. Kuva: Eric Bolte / USA Today Sports

NHL keskiviikkona:

Montreal–Buffalo 2–4 (0–1, 2–0, 0–3)

B: Rasmus Ristolainen 0+1

Tampa Bay–Detroit 3–1 (0–0, 2–1, 1–0)

Calgary–Carolina 4–1 (1–1, 2–0, 1–0)

Calgary: Karri Rämön torjunnat 28/29

Buffalo Sabres lisäsi NHL:n tämän hetken pahimmassa syöksyssä olevan Montreal Canadiensin alamäkeä hakemalla 4–2-vierasvoiton keskiviikon kierroksella. Rasmus Ristolainen teki esityön yhteen vieraiden maaleista.

Montreal aloitti kauden yhdeksällä perättäisellä voitolla, mutta ykkösvahti Carey Pricen loukkaantumisen jälkeen meno on hyytynyt pahasti. Tappio Buffalolle oli joukkueelle jo neljäs peräkkäinen, ja kotona joukkue on poistunut häviäjänä nyt viidesti peräkkäin.

Price loukkaantui 25. marraskuuta, eikä miestä odoteta kaukaloon ainakaan lähiviikkoina. Jopa loppukauden kestävästä poissaolosta on huhuttu, vaikka maalivahti onkin nähty luistelemassa ilman varusteita.

Buffaloa vastaan peli näytti kahden erän jälkeen vielä olevan isäntien hallussa, mutta kolmannessa erässä peli kääntyi.

Ristolainen petasi mainiolla syötöllään Jamie McGinnin 2–2-tasoitusmaalin ajassa 47.34, ja neljä minuuttia myöhemmin Johan Larsson iski vieraiden voittomaalin. Ristolaisella on koossa 51 ottelusta teho 8+24.

Voitto ei juuri kasvattanut Buffalon pudotuspelihaaveita, mutta Montrealilla tappio oli karvas. Eroa viimeisellä pudotuspelipaikalla olevaan Bostoniin on kuusi ottelua, kun kaudesta on noin 30 peliä jäljellä.

Calgaryssa Karri Rämö torjui 28 laukausta ja johdatti joukkueensa 4–1-voittoon Carolinasta. Voitto oli 29-vuotiaalle vahdille kauden 17.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!