Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liverpoolin fanit suunnittelevat ulosmarssia protestiksi lippuhintoja vastaan

Urheilu
 
Carl Recine / Reuters
Jürgen Klopp ei ole saanut Liverpoolia lentoon.
Jürgen Klopp ei ole saanut Liverpoolia lentoon. Kuva: Carl Recine / Reuters

Liverpool FC saattaa joutua pelaamaan lähes tyhjälle katsomolle lauantaina, kun kannattajaryhmät yllyttävät faneja jättämään paikkansa Valioliigan ottelussa Sunderlandia vastaan vastalauseena lippuhintojen korotuksille.

Kaksi suurta faniryhmää suunnittelee marssivansa ulos stadionilta ottelun 77. minuutilla. Seura on ilmoittanut nostavansa Anfieldin stadionin kalleimpien lippujen hintoja 59 punnasta 77:ään, eli sataan euroon.

Liverpool ilmoitti tällä viikolla lisäksi, että osa ensi kauden kausikorteista maksaisi ensimmäisen kerran yli tuhta puntaa.

Kannattajaryhmien edustajat ovat keskustelleet seuran kanssa lippujen hinnoista jo yli vuoden ajan, ja pettymys päätöksiin ilmaistiin Twitterissä aiemmin tällä viikolla.

”LFC:n mielestä on hyväksyttävää tehdä aiempaa enemmän rahaa kannattajien kustannuksella. Tehdään omistajille selväksi, että tätä ei voi hyväksyä. Ottelun 77. minuutilla jättäkää paikkanne ja kävelkää ulos”, kannattajaryhmä Spion Kop 1906 lausui.

Liverpool on kärsinyt Valioliigassa kaksi peräkkäistä tappiota tekemättä maaliakaan. Joukkue on sarjassa kahdeksantena, ja eroa sarjakärkeen Leicesteriin on peräti 16 pistettä.

Lähde: Reuters

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!