Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aki Riihilahti: ”Meillä on vielä yksi pitkäaikainen, merkittävä sopimus julkistamatta”

Urheilu
 
Vesa Koivunen
HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti
HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti Kuva: Vesa Koivunen

HJK:n toimitusjohtajan Aki Riihilahden mukaan joukkue sai ghanalaispelaaja Anthony Annanista, 29, hyvän mentorin nuorille pelaajille.

”Tarvitsemme meidän nuorille jonkun pysyvän kokeneen pelaajan, joka pystyy auttamaan heitä eteenpäin. Onhan tuo tietenkin pelaajapaikkana meille tärkeä”, Riihilahti sanoi.

Mitä kolmevuotinen sopimus Annanin kanssa tarkoittaa seuran kannalta ja joukkueen kulurakenteen kannalta?

”Pelaajasopimus on linjassa muihin sopimuksiin. Olemme pyrkineet pitkäaikaisiin sopimuksiin. Olemme tehneet aika paljon pitkäaikaisia sopimuksia. Meillä on erittäin hyvä tilanne, kun ajattelee kauden 2017 joukkuetta. Meillä on vielä yksi pitkäaikainen, merkittävä sopimus julkistamatta”, Riihilahti kertoi.

Riihilahden mukaan HJK:lla on ollut koko ajan tiedossa, mitä seura tekee. Se oli ehkä pieni piikki niille kriitikoille, joita HJK:n joukkueenrakentaminen ei ole vakuuttanut vielä keskitalven aikana.

HJK:lla riittää tunkua keskikentän keskustan paikoille. Kahdella puolustavan keskikenttäpelaajan paikalla voivat pelata Annanin lisäksi muun muassa Vincent Onovo, Obed Malolo, Toni Kolehmainen, Matti Klinga ja Sebastian Dahlström. Mitä se tarkoittaa joukkueelle?

”Sitä pitää kysyä valmentajilta. En rupea rankkaamaan pelaajia. HJK:ssa on aina hyviä pelaajia ja kilpailua”, Riihilahti sanoi.

Kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelosin, 19, vuoden mittainen lainasopimus on Riihilahden mukaan muodoltaan sellainen, että pelaaja on mahdollista ensin katsastaa. HJK:lla on optio pelaajaan lainasopimuksen jälkeen.

”Olemme yhteisymmärryksessä katsoneet sellaisen mallin, jossa kaikkien kannalta tilanne on järkevä”, Riihilahti sanoi.

Riihilahden mukaan on todennäköistä, että puolustaja Gideon Baah, 24, ei pelaa enää HJK:ssa. Riihilahden mukaan asia ratkeaa ensi viikolla.

”En näe, että kukaan muu olisi enää lähdössä. Meidän tavoite on saada pelaajia eteenpäin. Roni Peiposen ja Gideon Baah’n siirrot ovat ylivoimaisesti merkittävimmät siirrot taloudellisesti Suomesta muualle lyhyen ajan sisällä”, Riihilahti kertoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!