Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoon Bluesin tappioputki venyy – yhdeksän erän maaliton jakso sentään katkesi

KooKoo haki Bluesista 4–1-voiton ja nousi pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Espoon Metro-areenalla oli vain 2 000 katsojaa.

Urheilu
 
Blues katkaisee yli yhdeksän erän maalittoman putkensa!
Blues katkaisee yli yhdeksän erän maalittoman putkensa!
Espoossa Blues sai kuivan putken päätökseen, kun Iikka Kangasniemi iski 1-3 kavennusosuman ohi Juha Järvenpään. Blues ehti pelaamaan yli yhdeksän erää ilman maalin maalia.
Huippuhetket: Blues - KooKoo
Huippuhetket: Blues - KooKoo
Espoossa Blues isännöi KooKoota. Avauserässä KooKoo tykitti kaksi maalia ja Jyrki Aho vaihtoi toisen osuman jälkeen Christian Engstrandin tilalle maaliin Kaapo Kähkösen. Tämä ei kuitenkaan KooKoon menoa hidastanut, vaan KooKoo iski tilanteeksi 3-0. Blues sai päätöserässä katkaistua yli yhdeksän erän maalittoman putkensa, kun Iikka Kangasniemi teki vapauttavan osuman. Tämä oli kuitenkin Bluesille laiha lohtu, sillä KooKoo iski vielä yhden ja täydet pisteet matkasivat Kouvolaan lukemin 1-4.
Huippuhetket: Tappara - TPS
Huippuhetket: Tappara - TPS
Hakametsässä saatiin todistaa todellista jännitysnäytelmää Tapparan ja TPS:n välillä. Tappara oli pitkään kolmessa pisteessä kiinni, kun se johti päätöserään mentäessä ottelua 1-0 Jan-Mikael Järvisen osumalla. TPS kuitenkin sai päätöserässä ottelun tasoihin, ja ratkaisua haettiin jatkoajalta. Jukka Peltola sai jatkoajalla yrittää voitto-osumaa rangaistuslaukauksesta, mutta TPS-maalilla Oskari Setänen torjui Peltolan yrityksen. Lopullinen ratkaisu löydettiin vasta voittolaukauskilpailusta, jossa ratkaisun lopulta iski TPS:n Ville-Vesa Vainiola ja kaksi pistettä matkasi Turkuun.
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita jatkoajalla Hakametsässä - tapahtumasarjan lopputuloksena rangaistuslaukaus!
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita jatkoajalla Hakametsässä - tapahtumasarjan lopputuloksena rangaistuslaukaus!
Hakametsän kiihkeässä väännössä Tapparan ja TPS:n välillä ratkaisua ei löydetty varsinaisella peliajalla. Jatkoajalla mentiin vauhdilla päästä päähän. Ensin TPS:n Francis Paré purjehti Tapparan maalille, mutta Dominik Hrachovina esti Parén yrityksen. Tapparan nopea vastahyökkäys päättyy Jukka Peltolan läpiajoon, ja Peltolaa koukitaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Peltolalla on mahdollisuus ratkaista peli, mutta Oskari Setänen vetää pidemmän korren.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!