Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bluesin tappioputki venyy – yhdeksän erän maaliton jakso sentään katkesi

KooKoo haki Bluesista 4–1-voiton ja nousi pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Espoon Metro-areenalla oli vain 2 000 katsojaa.

Urheilu
 
Huippuhetket: Blues - KooKoo
Huippuhetket: Blues - KooKoo
Espoossa Blues isännöi KooKoota. Avauserässä KooKoo tykitti kaksi maalia ja Jyrki Aho vaihtoi toisen osuman jälkeen Christian Engstrandin tilalle maaliin Kaapo Kähkösen. Tämä ei kuitenkaan KooKoon menoa hidastanut, vaan KooKoo iski tilanteeksi 3-0. Blues sai päätöserässä katkaistua yli yhdeksän erän maalittoman putkensa, kun Iikka Kangasniemi teki vapauttavan osuman. Tämä oli kuitenkin Bluesille laiha lohtu, sillä KooKoo iski vielä yhden ja täydet pisteet matkasivat Kouvolaan lukemin 1-4.

Espoon Blues kärsi perjantaina jo neljännen perättäisen tappion jääkiekon SM-liigassa. KooKoo haki Espoosta pisteet maalein 4–1.

Bluesin saldo neljästä viimeisestä ottelusta on kaikin tavoin synkkä. Vastustajat ovat iskeneet Bluesin verkkoon 17 maalia, kun espoolaiset ovat onnistuneet maalinteossa vain kolme kertaa.

Perjantaina Bluesin lohdutusmaalin laukoi ajassa 44.10 Iikka Kangasniemi. Hän kavensi ottelun lukemiin 1–3. Ennen Kangasniemen osumaa Blues ehti pelata ilman maalia yli yhdeksän erää.

Toni Hyvärinen lopetti kaksi minuuttia ennen ottelun päättymistä espoolaisten pyristelyn iskemällä päätöslukemiksi 4–1.

KooKoo pudotti Bluesin kyydistä jo ensimmäisen erän alussa. Juha-Pekka Haataja vei joukkueensa 1–0-johtoon ajassa 2.47 ja Jarkko Malinen 2–0-lukemat yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen Christian Engstrand sai Bluesin maalilla tarpeekseen ja tilalle luisteli Kaapo Kähkönen. Engstrandin saldoksi jäi kaksi torjuttua laukausta ja kaksi päästettyä maalia.

Jarkko Malinen oli ottelun tehopelaaja. Hän teki toisessa erässä myös KooKoo:n 3–0-maalin ja syötti Hyvärisen tekemän 4–1-maalin.

Urheilullisissa ja taloudellisissa vaikeuksissa olevan Bluesin ottelua seurasi vain 2 023. Espoon Metro-areenalle mahtuu 7 000 katsojaa, joten tyhjiä paikkoja oli 5 000.

Blues on Liigassa viimeisenä tasapisteissä Ilveksen kanssa. KooKoo nousi 61 pisteeseen ja on vain pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Perjantain toisessa ottelussa TPS haki Tampereelta kaksi pistettä kukistettuaan voittomaalikisassa Tapparan 2–1. TPS:n voitto-osuman taituroi Ville-Vesa Vainiola.

Jääkiekon SM-liiga perjantaina

Blues–KooKoo 1–4 (0–2, 0–1, 1–1)

Tappara–TPS vl. 1–2 (1–0, 0–0, 0–1, 0–0, 0–1)

Huippuhetket: Tappara - TPS
Huippuhetket: Tappara - TPS
Hakametsässä saatiin todistaa todellista jännitysnäytelmää Tapparan ja TPS:n välillä. Tappara oli pitkään kolmessa pisteessä kiinni, kun se johti päätöserään mentäessä ottelua 1-0 Jan-Mikael Järvisen osumalla. TPS kuitenkin sai päätöserässä ottelun tasoihin, ja ratkaisua haettiin jatkoajalta. Jukka Peltola sai jatkoajalla yrittää voitto-osumaa rangaistuslaukauksesta, mutta TPS-maalilla Oskari Setänen torjui Peltolan yrityksen. Lopullinen ratkaisu löydettiin vasta voittolaukauskilpailusta, jossa ratkaisun lopulta iski TPS:n Ville-Vesa Vainiola ja kaksi pistettä matkasi Turkuun.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!