Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Annan teki HJK:hon pitkän sopimuksen

Klubi saa Annanista, 29, keskikentän johtavan pelaajan.

Urheilu
 
Rio Gandara
Anthony Annan
Anthony Annan Kuva: Rio Gandara

Veikkausliigaseura HJK:n kannattajat ovat odottaneet kieli pitkänä joukkueen tekevän kovia pelaajakaappauksia siirtomarkkinoilla.

Perjantaina he saivat sellaisen, kun HJK julkisti ghanalaisen Anthony Annanin palaavan kolmevuotisella sopimuksella HJK:hon. Sopimus Annanin kanssa on jo pituutensa takia ehkä merkittävin sopimus ulkomaalaispelaajan kanssa, minkä mikään Veikkausliigaseura on solminut tällä tai viime vuosikymmenellä.

Samalla HJK kertoi solmineensa vuoden mittaisen lainasopimuksen kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelosista, 19. Puolustaja Gideon Baah on todennäköisesti lähdössä vielä nimeämättömään seuraan. Baah on matkustanut neuvottelemaan henkilökohtaisista sopimusehdoistaan.

HJK:lla on optio hankkia Morelos pysyvästi, jos molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Anthony Annanista, 29, HJK saa parhaassa peli-iässä olevan keskikentän johtavan pelaajan. Syksyllä 2014 HJK:ssa pelannut Annan jätti itsestään lähtemättömän muistikuvan hyvillä peliesityksillään. Sen jälkeen HJK on halunnut ghanalaisen takaisin Helsinkiin.

Annan kertoi halunneensa tehdä pidemmän sopimuksen HJK:n kanssa, koska hän ei halunnut jälleen kerran kokea lyhyttä sopimusta.

”Haluan olla pysyvä osa joukkuetta ja pelata hyvin”, Annan sanoi.

Päävalmentaja Mika Lehkosuo kehui vuolaasti HJK:n kaappausta.

”Annan on erittäin hyvä avaamaan peliä topparien edessä ja tekemään ensimmäisiä rakentavia syöttöjä. Hän on erittäin hyvä pelintekijä. Puolustussuuntaan hän on erinomainen suojelemaan toppareita. Hän on myös aggressiivinen maassa ja ilmassa”, Lehkosuo kertoi Talin jalkapallohallissa pidetyssä tiedotustilaisuudessa ennen liigacupin ottelua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?