Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liigassa tulossa pitkä pelikielto – Ben Blood törmäsi tuomariin

Pelicansin puolustajalla on takanaan jo kolme kärsittyä pelikieltoa.

Urheilu
 
Huippuhetket: HPK - Pelicans
Huippuhetket: HPK - Pelicans
Pelicansin ottelu alkoi ristiriitaisesti. Lahtelaiset johtivat ottelua kahdella maalilla, mutta Juha Leimu joutui jättämään kaukalon loukkaantumisen takia ja HPK kiri tasoihin Ben Bloodin viiden minuutin jäähyn aikana. Kolme pistettä matkasi kuitenkin Lahteen Joonas Alanteen päätöserän osuman myötä.

Pelicansin amerikkalaispuolustajasta Ben Blood alkaa olla melkoinen kysymerkkki jääkiekkoliigassa. Blood on kärsinyt kolme pelikieltoa tyhmistä ja välillä törkeistä taklauksistaan, mutta nyt häntä odottaa pisin pelikielto.

Blood törmäsi tuomariin, kun Pelicans kohtasi HPK:n lauantain liigakierroksella.

Avauserää oli palattu 15.10, kun Blood törmäsi tuomaria selkään. Tuomari kaatui jäähän. Tuomio tuli hetkeä myöhemmin: 5 minuutin jäähy ja ulosajo.

Tuomarin koskemattomuuteen puuttuminen kuuluu jääkiekossa ja muissakin lajeissa rangaistusasteikon ylpäähän.

Bloodilla olisi ollut aikaa ja mahdollisuus välttää kosketus, mutta hän puski päin erotuomarin selkää.

Liigan kurinpitäjällä riittää nyt kiirettä, kun se joutuu käsittelemään Bloodin tapauksen ja pari päivää aikaisemmin tulleen TPS:n Ilkka Pikkaraisen tahallisen törmäyksen Ässien puolustajaa Valtteri Viljaseen.

Pikkaraisen tapaus sattoi keskialueella, kun Viljanen oli kiekoton ja täysin varustautumaton. Taklaus kohdistui päähän ja niskan alueelle.

NHL:ssä tuomarin koskemattomuuden loukkaaminen toi tällä viikolla 20 ottelun pelikiellon. Calgaryn puolustaja Dennis Wideman ajoi poikittaisella mailalla linjatuomarin kumoon. Widemanilla olisi ollut mahdollisuus kiertää tuomari, mutta hän ei sitä tehnyt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!