Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Raimo Helminen liittyy Jokerien valmennukseen: ”Tässä sarjassa työskentely on ollut jo tähän asti mielenkiintoista”

Urheilu
 
Dinara Baikadamova
Raimo Helminen liittyy ensi kaudeksi Jokerien valmennusryhmään.
Raimo Helminen liittyy ensi kaudeksi Jokerien valmennusryhmään. Kuva: Dinara Baikadamova

Jääkiekkolegenda Raimo Helminen liittyy Jokereiden valmennusryhmään ensi kaudeksi. Helminen, 51, on toiminut apuvalmentajana KHL:ssä Barys Astanassa ja tällä kaudella Dinamo Riiassa.

”Raipen myötä saamme tiimiin kokeneen pelaajataustaisen jäsenen, joka on ehtinyt myös valmentaa pitkään. Hän tuo mukanaan erityisesti hyökkäys- ja ylivoimapelin osaamista. Olemme erittäin iloisia, että Raipe päätti tulla mukaan Jokereihin”, joukkueen GM Jari Kurri kommentoi tiedotteessa.

”On hienoa tulla mukaan Jari Kurrin ja Jukka Jalosen tiimiin ensi kaudeksi ja nähdä, millainen on suomalainen KHL-organisaatio. Tässä sarjassa työskentely on ollut jo tähän asti mielenkiintoista. Usko on kova suomalaiseen tekemiseen”, Helminen puolestaan toteaa.

Helmisen pelaajaura on yksi kaikkien aikojen kovimmista. Leijonissa keskushyökkääjä pelasi 331 kertaa, joka on edelleen maaotteluiden maailmanennätyslukema. Hän on Teemu Selänteen ohella myös ainoa jääkiekkoilija, joka on edustanut maataan kuusissa olympiakisoissa.

Seuratasolla Helminen muistetaan Tampereen Ilveksestä, jota hän edusti aina Suomessa pelatessaan. Lisäksi vyölle kertyi otteluja Ruotsista ja NHL:stä.

Jalosen johtamaan valmennusryhmään kuuluvat ensi kaudella Helmisen lisäksi Hannu Virta ja Markus Ketterer.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!