Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kottilat: Britit pysykööt omalla saarellaan

Urheilu
 
Kottilat: Britit pysykööt omalla saarellaan
Kottilat: Britit pysykööt omalla saarellaan
HTSV:n Kottilat-ohjelmassa käydään läpi viikon tärkeimmät puheenaiheet jalkapallon euroliigoissa. Valioliigassa veljeksiä puhututtaa Leicesterin menestys ja Serie A:ssa Juventuksen ja Napolin kärkkikamppailu. La Ligassa puolestaan keskustelua herättää englantilaisen Gary Nevillen päävalmentajuus Valenciassa. ”Brittien kannattaisi pysää omalla saarellaan”, linjaa Mika Kottila.

Tämän viikon Kottilat-ohjelmassa veljeksillä Mika ja Santtu Kottilalla riittää juttua lähes kaikista Euroopan huippusarjoista. La Ligan osalta keskustelua herättää englantilaisen Gary Nevillen päävalmentajuus Valenciassa, ja Mika väittääkin, että ”brittien pitäisi pysyä saarellaan” sekä pelaajina että valmentajina.

Valioliigassa lähes kaikilla joukkueilla on ollut suuria ongelmia Leicesterin pysäyttämisessä ja veljekset keskustelevat siitä, kuka voisi tuota menoa edes hidastaa.

Serie A:ssa ratkotaan lähtötilanteita kauden viimeiselle kolmannekselle, kun muilta karussa oleva kärkikaksikko Juventus ja Napoli kohtaavat. Veljekset toivovat toki viihdyttävää ottelua, mutta ennustavat tylsähköä 0-0-tulosta.

Toisaalta veljesten vedonlyöntivihjeiden tason tietäen ehkä ottelusta onkin luvassa viihdyttävä ja maalirikas.

Mika kertookin ohjelman loppupuolella katsojalta henkilökohtaisesti saamastaan palautteesta parin viikon takaiseen PS Kemi–Ilves -ottelun vetovihjeeseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!