Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän urheiluministeri FIFA:n erotetulle johdolle: Tervetuloa Blatter ja Platini 2018 MM-jalkapalloon!

Urheilu
 
ARND WIEGMANN / Reuters
Sepp Blatter ja Michael Platini ovat saaneet kahdeksan vuoden toimintakiellon kansainvälisestä jalkapalloilusta.
Sepp Blatter ja Michael Platini ovat saaneet kahdeksan vuoden toimintakiellon kansainvälisestä jalkapalloilusta. Kuva: ARND WIEGMANN / Reuters

Venäjän urheiluministeri Vitali Mutko kutsuu Kansainvälisen jalkapalloliiton (FIFA) toimintakieltoon joutuneen entisen johtokaksikon Sepp Blatterin ja Michael Platinin tervetulleeksi vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoihin.

Mutko sanoi venäläiselle uutistoimistolle R-Sportille, että Blatterilla ja Platinilla on oikeus tulla seuraamaan huipputurnausta Venäjälle.

FIFA päätti joulukuussa, että Blatter ja Platini eivät saa toimia jalkapalloiluun liittyvissä tehtävissä kahdeksaan vuoteen. Käytännössä FIFA erotti entiset johtajansa lahjontaan liittyvien epäilyjen takia.

”Venäjä kutsuu heidät kisoihin. Platini on ollut niin huomattava jalkapalloilija, ettei hän voi olla pois lajista”, sanoi Mutko. ”En näe mitään ongelmaa, miksi emme voisi kutsua heitä.”

Venäjän presidentti Vladimir Putin on kutsunut Blatteria ”hyvin kunnioitettavaksi henkilöksi, joka on tehnyt paljon jalkapallon kehittämisen eteen”.

Putinin mielestä Blatter ansaitsee Nobelin rauhanpalkinnon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?