Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyvinkäällä jalkapallo-ottelussa loukkaantunut junioripelaaja kuoli sairaalassa

Seuran mukaan tapahtumien kulku on epäselvä eikä sairauskohtauksen mahdollisuutta ole suljettu pois

Urheilu
 

Sunnuntaina Hyvinkäällä pelatussa jalkapallo-ottelussa loukkaantunut Hämeenlinnan Jalkapalloseuran pelaaja on kuollut. HJS tiedotteen mukaan seuran A-junioripelaaja kuoli maanantaina Töölön sairaalassa.

Loukkaantuminen tapahtui sunnuntai-iltana Hyvinkään Palloseuran ja HJS:n välisessä ottelussa. Maalivahtina pelannut pelaaja oli lyyhistynyt maahan pelitilanteessa ja hänet oli kiidätetty sairaalaan kesken ottelun, Hämeen Sanomat kertoo.

HJS:n mukaan tapahtumien kulku on epäselvä eikä sairauskohtauksen mahdollisuutta ole suljettu pois. Seura toivoo, että kuolleen pelaajan perhe saa surra rauhassa. Kaikille osallisille on järjestetty kriisiapua Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä.

Hyvinkään Palloseura ja Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja esittivät surunvalittelunsa kuolleen pelaajan läheisille.

”Tämä on erittäin ikävä ja surullinen uutinen, tällaista ei todellakaan koskaan toivo kuulevansa. Otamme syvästi osaa nuoren pelaajan läheisten sekä joukkuekavereitten murheeseen traagisen menetyksen johdosta ja toivomme voimia surun keskellä. Kaikki mahdollinen apu on nyt annettava”, Alaja sanoi Palloliiton tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!