Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rakastettu ja vihattu jalkapallo

Urheilu
 

Amerikkalaisella jalkapallolla menee paremmin kuin koskaan. Ammattiliiga NFL on kuitenkin joutunut arvostelun kohteeksi. . Liiga on yrittänyt kohentaa mainettaan, mutta sanat ja teot ovat usein ristiriidassa.

Jalkapallopelaajat ovat koko ajan vahvempia ja nopeampia. Tutkijoiden mukaan toistuvat aivotärähdykset aiheuttavat pelaajille pysyviä aivovaurioita. Liiga yritti torjua syytökset, kunnes taipui vuonna 2013 maksamaan uhreille korvauksia. NFL:n doping-säännöt ovat yhä lepsut, ja hormoneita ja kipulääkkeitä käytetään yleisesti.

NFL yrittää yhä vahvemmin markkinoida itseään naiskatsojille ja perheille. Viime vuosina monet pelaajat ovat jääneet kiinni raiskauksista ja kotiväkivallasta. Liiga on hyssytellyt tapauksia.

Super Bowlissa NFL pyrki yhteistyöhön San Franciscon LBGT-yhteisön kanssa. Liigan johto kuitenkin mykistyi, kun New York Giantsin tähtipelaajaa Odell Beckham Jr:ia häirittiin joulukuussa homovihjailuilla.

NFL lupasi 25 prosenttia Super Bowlin tuotoista hyväntekeväisyyteen, mutta ei suostunut avustamaan San Franciscoa, joka piilotti tuhannet kodittomat loppuottelun ajaksi katukuvasta.

Amerikkalaiset rakastavat jalkapalloaan, mutta kun lajista keskustelee ihmisten kanssa, melkein kaikki lausuvat samoin sanoin: ”Se on loistavaa katsottavaa, mutta en ikinä antaisi oman poikani pelata.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!