Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Roope Riski palaa Suomen mestarin riveihin – joukkue maksoi ensimmäisen kerran siirtokorvauksen

Hyökkääjä siirtyy nyt pysyvästi Seinäjoelle.

Urheilu
 
Timo Aalto
Roope Riski pelaa SJK:ssa kaksi seuraavaa kautta.
Roope Riski pelaa SJK:ssa kaksi seuraavaa kautta. Kuva: Timo Aalto

Jalkapallon Suomen mestari SJK on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Roope Riskin kanssa. Hyökkääjä pelasi seurassa viime kauden lopun lainasopimuksella ja siirtyy nyt pysyvästi Seinäjoelle Norjan pääsarjassa pelaavasta Haugesundista.

Sopimus sisältää myös option kaudesta 2018. Kyseessä on seuran ilmoituksen mukaan ensimmäinen kerta, kun SJK maksaa pelaajasta siirtokorvauksen.

”Mahtavilla fiiliksillä palaan SJK-paitaan. Viihdyin täällä mainiosti viime vuonna, sekä kentällä että sen ulkopuolella. Kehityin pelaajana ja ihmisenä. Kun avautui mahdollisuus jatkaa täällä, jatkaa kehitystäni sekä auttaa joukkuetta tulevan kauden haasteissa, oli valinta helppo. Kiitos SJK:lle tästä mahdollisuudesta”, Riski kommentoi tiedotteessa.

Päävalmentaja Simo Valakari näkee 13 ottelussa kahdeksan maalia tehneen Riskin paluun vahvistavan joukkuetta.

”Hienoa saada Roope takaisin. Hän oli iso osa meidän joukkuetta jo viime vuonna, mutta tiedän että vielä on paljon potentiaalia käyttämättä. On hyvä että pääsemme jatkamaan yhteistyötämme”, SJK:n päävalmentaja Valakari sanoo.

Maajoukkuerinkiin kuuluva Riski on SJK:lle jo toinen kovan luokan vahvistus viime aikoina. Seura teki tammikuun lopussa sopimuksen Aleksei Eremenko juniorin kanssa, joten hyökkäysvoimasta menestyksen ei pitäisi alkavalla kaudella jäädä kiinni.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?