Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yllätyspäätös: Ben Bloodille vain yhden pelin panna erotuomarin koskemattomuuden rikkomisesta

Yhdysvaltalaispakki on kärsinyt Liigassa jo aiemmin kolme pelikieltoa tyhmistä ja välillä törkeistä taklauksistaan, mutta nyt hän selvisi odotuksia lyhyemmällä rangaistuksella.

Urheilu
 
Huippuhetket: HPK - Pelicans
Huippuhetket: HPK - Pelicans
Pelicansin ottelu alkoi ristiriitaisesti. Lahtelaiset johtivat ottelua kahdella maalilla, mutta Juha Leimu joutui jättämään kaukalon loukkaantumisen takia ja HPK kiri tasoihin Ben Bloodin viiden minuutin jäähyn aikana. Kolme pistettä matkasi kuitenkin Lahteen Joonas Alanteen päätöserän osuman myötä.

Lahden Pelicansin puolustaja Ben Blood selvisi yhden ottelun pelikiellolla erotuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta.

Yhdysvaltalaispakki on kärsinyt Liigassa jo aiemmin kolme pelikieltoa tyhmistä ja välillä törkeistä taklauksistaan, mutta nyt hän selvisi odotuksia lyhyemmällä rangaistuksella.

Blood törmäsi tuomariin, kun Pelicans kohtasi HPK:n viime lauantain liigakierroksella. Avauserää oli palattu 15.10, kun Blood törmäsi tuomaria selkään. Tuomari kaatui jäähän. Tuomio tuli hetkeä myöhemmin: 5 minuutin jäähy ja ulosajo.

Liigan kurinpitäjän Sampo Liusjärven päätöksestä käy ilmi, että edelliset pelikiellot eivät vaikuttaneet tuoreimman tapauksen rangaistukseen. Bloodilla ei ole aiempia tuomarin koskemattomuuteen liittyvien rikkeitä.

”Blood on kuulemisessa todennut, että hänen huomionsa on ollut kiekollisessa pelaajassa, eikä hän ole havainnut linjatuomaria ennen kuin viime hetkellä. Blood on todennut, ettei hänen tarkoituksena ole missään tapauksessa törmätä linjatuomariin”, Liusjärvi toteaa.

Kurinpitäjä sanoo, että Bloodin olisi tullut havaita suoralla luistelulinjallaan ollut linjatuomari, joka ei juurikaan liiku ja välttää törmääminen taikka vähintäänkin pyrkiä välttämään kontaktitilanne tuomarin kanssa.

”Katson, että Blood rikkoo tilanteessa erotuomarin koskemattomuutta, jolloin rangaistuksena on sääntökirjan mukaan aina ottelurangaistus. Bloodilla ei ole aikaisempaa kurinpitohistoriaa erotuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta.”

Blood on sivussa Pelicansin keskiviikon vierasottelusta KalPaa vastaan.

NHL:ssä Calgaryn Dennis Wideman sai 20 ottelun pelikiellon törmättyään linjatuomarin selkään Nashville-ottelussa 27. tammikuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!