Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusi skandaali tenniksessä: Tuomareita hyllylle, kansainvälistä tennisliittoa syytetään salailusta

Kazakstanilainen erotuomari määrättiin elinikäiseen toimitsijakieltoon ottelumanipulaatiosta, kroatialaistuomari sai vuoden toimitsijakiellon.

Urheilu
 

Kansainvälinen tennisliitto on hyllyttänyt kaksi tennistuomaria urheilun menettelytapojen rikkomisesta. Lisäksi neljä muuta tennistuomaria on epäiltyinä urheilun sääntöjen rikkomisesta.

Kazakstanilainen Kirill Parfenov määrättiin elinikäiseen toimitsijakieltoon. Tenniksen riippumattomuutta valvovan TIU:n mukaan Parfenov oli ollut Facebookin kautta yhteydessä toiseen tuomariin tarkoituksenaan manipuloida ottelutuloksia.

Kroatialainen Denis Pitner sai puolestaan 12 kuukauden toimitsijakiellon. Pitner oli lähettänyt tietoja erään pelaajan fyysisestä kunnosta eräälle valmentajalle. Lisäksi hän oli kirjautunut useita kertoja pelisivustolle, jossa voi lyödä vetoa tennisotteluista.

Partenovin toimintakielto astui voimaan takautuvasti helmikuussa 2015 ja Pitnerin elokuussa 2015. Kaksikko oli toiminut tuomarina alimman tason ammattilaiskiertueella Futures Tourilla.

Brittilehti Guardianin mukaan Kansainvälinen tennisliitto oli päättänyt hyllyttää tuomarit kaikessa hiljaisuudessa. Kansainvälinen tennisliitto puolestaan kiistää salailun. Liiton selityksen mukaan sen säännöt eivät vaadi hyllytettyjen erotuomarien julkistamista.

Guardianin mukaan ITF tutkii myös neljää muuta tennistuomaria epäiltynä vakavasta korruptiosta. Lehden tietojen mukaan erotumarien epäillään ottaneen vastaan lahjuksia vastineeksi tulosten manipuloinnista.

Tennisvuosi on alkanut skandaaleilla. Australian avoimien alla BBC ja BuzzFeed News kertoivat jopa 16 maailman 50 parhaan joukkoon kuuluneen pelaajan olevan epäiltynä ottelutulosten manipuloinnista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!