Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lehtitiedot: Mourinho vahvisti ManU-pestin

Urheilu
 
John Sibley / Reuters
José Mourinho hyvästeli Chelsean joulukuussa.
José Mourinho hyvästeli Chelsean joulukuussa. Kuva: John Sibley / Reuters

Englannin Valioliiga-seuran Chelsean päävalmentajan paikalta joulukuussa potkut saanut José Mourinho on brittimedian mukaan ensi kaudella Manchester Unitedin valmentaja.

Muun muassa Daily Mailin, Daily Starin, Daily Mirrorin ja Daily Telegraphín mukaan Mourinho on vahvistanut lähipiirilleen korvaavansa Louis van Gaalin tämän kauden jälkeen. 53-vuotias portugalilaisluotsi oli tietojen mukaan kuvaillut pestiään varmaksi hommaksi.

Hollantilaisen aika ManU:ssa on ollut nihkeä, ja mestaruutta tavoitteleva joukkue on Valioliigassa vasta viidentenä 12 pisteen päässä sarjakärki Leicesteristä.

Van Gaalilla on vielä vuosi jäljellä sopimustaan ManU:n kanssa, mutta koko kauden kestäneet epätasaiset otteet ovat saaneet jakkaran heilumaan tasaiseen tahtiin. Hän totesi itse sunnuntaina, että pitää Mourinho-huhuja median keksintönä.

Chelsean lisäksi Real Madridissa, Inter Milanissa ja Portossa menestystä niittänyt Mourinho puolestaan ilmoitti viime viikolla palaavansa pian valmennustöihin, todennäköisesti Englannissa.

Jason Cairnduff / Reuters
Kannattajat haluaisivat vaihtaa Louis van Gaalin José Mourinhoon.
Kannattajat haluaisivat vaihtaa Louis van Gaalin José Mourinhoon.
Phil Noble / Reuters
Louis van Gaalin aika ManU:ssa ei ole ollut loistelias.
Louis van Gaalin aika ManU:ssa ei ole ollut loistelias.
Kottilat: Britit pysykööt omalla saarellaan
Kottilat: Britit pysykööt omalla saarellaan
HTSV:n Kottilat-ohjelmassa käydään läpi viikon tärkeimmät puheenaiheet jalkapallon euroliigoissa. Valioliigassa veljeksiä puhututtaa Leicesterin menestys ja Serie A:ssa Juventuksen ja Napolin kärkkikamppailu. La Ligassa puolestaan keskustelua herättää englantilaisen Gary Nevillen päävalmentajuus Valenciassa. ”Brittien kannattaisi pysää omalla saarellaan”, linjaa Mika Kottila.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!