Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

SJK ei päästä Valakaria käsistään – ”julkistamme nelivuotisen sopimuksen hänen kanssaan”

SJK solmi Valakarin kanssa vuoden 2019 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Urheilu
 

Veikkausliigan mestariseura SJK ei päästä irti päävalmentaja Simo Valakarista, vaikka moni skottiseura niin haluaisi. SJK julkisti keskiviikkona uuden nelivuotisen sopimuksen Valakarin kanssa.

Sopimus korvaa valmentajan aiemman sopimuksen, jota oli vielä kaksi vuotta jäljellä. Uusi sopimus on siis voimassa vuoden 2019 loppuun saakka.

”Tämä on ollut alusta asti pitkäjänteinen prosessi ja olen todella iloinen että saan jatkaa seuran ja joukkueen rakentamista”, Valakari kommentoi tiedotteessa.

Keskiviikkona Valakari oli jälleen skotlantilaismedian uutisissa, kun televisiokanava STV:n tietojen mukaan päävalmentajaa etsivä Kilmarnock olisi saanut SJK luvan neuvotella Valakarin kanssa. Syksyllä Valakaria vietiin skottimediassa kovaa vauhtia Motherwelliin.

Skotlantilaisen televisiokanava STV:n tietojen mukaan päävalmentajaa etsivä Kilmarnock olisi saanut SJK luvan neuvotella Valakarin kanssa.

SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi kertoi Helsingin Sanomille aiemmin keskiviikkoiltana, että lupaa ei ollut kuitenkaan annettu.

”Lupaa ei ole annettu. Julkistamme vielä tänään keskiviikkona uuden nelivuotisen sopimuksen hänen kanssaan. Se olisi julkistettu lähipäivinä, mutta nyt julkistamme sen aiemmin. Meillä on oma projekti hänen kanssaan”, Sarajärvi kertoi Helsingin Sanomille puhelimitse.

”Loppuu tämä jauhaminen sitten”, Sarajärvi sanoi ennen sopimuksen julkistamista.

SJK julkisti myöhemmin illalla tiedotteen, jossa kertoi solmineensa uuden nelivuotisen sopimuksen Valakarin kanssa.

”Tämä on ollut alusta asti pitkäjänteinen prosessi ja olen todella iloinen että saan jatkaa seuran ja joukkueen rakentamista”, Valakari kommentoi tiedotteessa.

”Kyselyjä Simosta on ollut ulkopuolelta, muun muassa Skotlannissa. Me rakennamme kuitenkin seuraa pitkäjänteisesti, strategiamme mukaan. Simo on osa tätä suunnitelmaa”, Sarajärvi kertoi vielä tiedotteessa.

Kilmarnock purki sopimuksen edellisen päävalmentajan Gary Locken kanssa tammikuun lopussa. Helsingin Sanomat ei tavoittanut Simo Valakaria kommentoimaan skotlantilaismedian uutista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!