Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

New York Rangersin ruotsalaisvahti masensi Crosbyn – ja teki samalla NHL-ennätyksen

Henrik Lundqvist torjui keskiviikkona uransa 366. NHL-voiton ja katkaisi Sidney Crosbyn pisteputken.

Urheilu
 
James Guillory / USA TODAY SPORTS
Henrik Lundqvist torjui Carolinan Joakim Nordströmin laukauksen 22. tammikuuta pelatussa ottelussa.
Henrik Lundqvist torjui Carolinan Joakim Nordströmin laukauksen 22. tammikuuta pelatussa ottelussa. Kuva: James Guillory / USA TODAY SPORTS

New York Rangersin ruotsalaisvahti Henrik Lundqvist torjui keskiviikon NHL-kierroksella uransa 58 nollapelin. Rangers kukisti kotikaukalossaan Pittsburgh Penguinsin maalein 3–0.

Samalla Lundqvist teki miltei mahdottomalta näyttäneen tempun. Hän katkaisi Pittsburghin tähtihyökkääjän Sidney Crosbyn tehoputken.

Crosby oli tehnyt edellisessä 11 ottelussa peräti 22 tehopistettä. Nyt hän jäi nollille. Crosby oli tehnyt maalin yhdeksässä edellisessä kotiottelussa. Nyt putki katkesi.

”Meillä oli tänään paljon paikkoja”, Crosby sanoi. He tekivät omista paikoistaan, me emme. Se oli ero”, Crosby valitteli NHL:n verkkosivuilla.

Hän kehui 34 laukausta torjunutta Lundqvistia hyvästä pelistä.

”Hän otti kiinni muutaman hyvän laukauksen.”

Voitto oli Lundqvistille 366:s hänen pelaamassaan 666 ottelussa. Hän on nyt eniten NHL:ssä voittoja torjunut maalivahti 11 kauden jälkeen. Keskiviikon voiton ansiosta hän rikkoi New Jerseyn legendaarisen Martin Brodeaurin hallussaan pitämän ennätyksen.

Ruotsissa Lundqvistin otteet ovat herättäneet suurta riemua. Expressen tiedusteli jo verkkokyselyssään, onko Lundqvist jopa Ruotsin kaikkien aikojen paras pelaaja.

Lähteet: NHL.com, Expressen

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!