Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Valioliigan kärkijoukkueella olematon mestaruusbonus: Vain valmentaja tienaa ekstraa

Daily Mail -lehden mukaan Leicesterin bonuskriteerit täyttyvät jo, kun seura yltää sijalle 12. Nyt joukkue johtaa Valioliigaa viiden pisteen erolla.

Urheilu
 
Jason Cairnduff / Reuters
Jamie Vardy on Leicesterin kirkkain tähti. Hän on tehnyt 18 maalia ja johtaa Valioliigan maalipörssiä.
Jamie Vardy on Leicesterin kirkkain tähti. Hän on tehnyt 18 maalia ja johtaa Valioliigan maalipörssiä. Kuva: Jason Cairnduff / Reuters

Valioliigan yllätysjoukkue Leicester City jahtaa tosissaan seurahistorian ensimmäistä mestaruutta. Leicesterin johto toisena olevaan Tottenhamiin ja Arsenaliin on viisi pistettä, kun sarjaa on jäljellä 13 kierrosta.

Toisin kuin kilpailijaseuroissa, Leicesterin pelaajille mestaruudessa kyse on vain ja ainoastaan kunniasta. Daily Mail -lehden mukaan Leicesterin pelaajat eivät nimittäin saa mitään erikoisbonusta, vaikka hankkisivat seuralle historiallisen mestaruuden.

Kauden bonuksia määriteltäessä mestaruus on ollut Leicesterille ilmeisen kaukainen haave. Maksimibonuksen ehdot nimittäin täyttyvät jo, kun joukkue yltää sijalle 12. Silloin pelaajat saavat jaettavakseen 6,5 miljoonan punnan eli 8,4 miljoonan euron potin.

Myöskään paikasta Mestarien liigaan ei heltiä Daily Mailin mukaan mitään bonuksia.

Bonuskriteerit ovat sinänsä ymmärrettävät, sillä viime kaudella joukkue taisteli putoamista vastaan ja oli lopulta 14:s.

Valmentaja Claudio Ranieria bonusohjelma kohtelee kuitenkin paremmin kuin pelaajia. Hän saa 100 000 puntaa eli liki 130 000 jokaisesta yli 17. sijan ylittävästä paikasta. Nyt näyttää siltä, että Ranierin palkkapussiin kilahtaa yli kahden miljoonan euron bonus.

Valioliigan sääntöjen mukaan joukkueet eivät saa muuttaa bonusjärjestelmäänsä kauden aikana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?