Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Blackened voittanut kaikki viisi starttiaan

Urheilu
 
Viikon varma

Ville Mäkelän valmentaman Blackenedin (lähtö 4) menoa ei voi kuin ihastella. Nelivuotias tamma on voittanut tänä vuonna kaikki viisi starttiaan, ja jokainen niistä on tullut kivikovista Toto65- tai Toto76-lähdöissä. Tamma ei viimeksi ollut aivan yhtä terävä, mutta nyt starttiväli on taas lyhyempi. Pronssidivisioonassa tehtävä kovenee entisestään, mutta uskomme Ari Moilasen ajokin olevan taas ensimmäisenä maalilinjalla.

Viikon tärppi

Flight April (lähtö 5) on kerännyt mojovan pelikannatuksen. Iikka Nurmosen ajokki on toki selvä suosikki, mutta lähtökiihdytyksestä on tulossa raju, ja tärkeä keulapaikka on vaarassa. Mika Forss pystyy nousukuntoisen Rockabillyn rattailla tarkkailemaan rauhassa kärjen menoa ja säästämään ajokkinsa voimat ratkaisumetreille. Kaiken onnistuessa ruuna on hyvä yllätyshaku.

Seuraa tätä

Kierroksen päättävä lämminveristen kovin lähtö ajetaan tällä kertaa tasoitusajona, jossa tammoille annetaan 20 metriä etumatkaa. Takamatkalla on liuta kivikovia nimiä kaksinkertaisen Suomen mestarin Surprise Lordin johdolla. Paalulta on syytä huomioida erityisesti Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Thula Sana, joka on kilpaillut 3–100 metrin matkalla vain kerran aikaisemmin. Silloin tuloksena oli voitto.

Toto76-kierros 6 / Seinäjoki

HS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 3

2. lähtö: 4, 1, 15, 9, 12

3. lähtö: 4, 1, 8

4. lähtö: 1

5. lähtö: 2, 11, 9, 1

6. lähtö: 3, 1, 5, 2

7. lähtö: 5, 4, 2

1x5x3x1x4x4x3 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 13.2. noin kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10.

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!