Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vierumäki isännöi kahtena seuraavana kesänä Suomen merkittävintä golfkilpailua

Kolmella suomalaisella on täysi pelioikeus haastajatason kiertueella.

Urheilu
 
Juha Hakulinen
Tapio Pulkkanen on yksi todennäköisesti Vierumäellä nähtävistä suomalaisgolfareista. Kuva on viime kesältä.
Tapio Pulkkanen on yksi todennäköisesti Vierumäellä nähtävistä suomalaisgolfareista. Kuva on viime kesältä. Kuva: Juha Hakulinen

Vierumäki on saanut järjestettäväkseen Challenge Tourin eli haastajatason turnauksen kahtena seuraavana kesänä. Euroopan golfin kakkoskiertueen pelaajat nähdään Vierumäen Cooke-kentällä ensimmäisen kerran 1.–14. elokuuta.

Viime kesänä CT-turnaus pelattiin Turun Aura Golfissa ja sitä ennen kolmena vuonna Hyvinkään Kytäjällä.

Kolmella suomalaisella golfarilla on tänä vuonna täysi pelioikeus haastajatason kilpailuihin. Teemu Bakker, Jaakko Mäkitalo ja Tapio Pulkkanen nähtäneenkin kotiturnauksessaan.

Vierumäen kilpailu tarjoaa toki muillekin suomalaisille mahdollisuuden osallistua kovatasoiseen kansainväliseen kisaan.

”Villien korttien ansiosta sellaiset suomalaispelaajat, joilla ei ole ´vakituista työpaikkaa´ kiertueella, voivat pelata Suomen osakilpailussa ja muissa kiertueen kilpailuissa sen mukaan, miten kortteja saadaan vaihdettua”, sanoo Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoho tiedotteessa.

Kilpailun järjestäminen tuo sen edun, että järjestäjä saa käytettäväkseen 50 villiä korttia haastajakiertueelle.

”Challenge Tour -turnaus on Suomen merkittävin golfkilpailu, jolla on pitkät perinteet. Kilpailujen jatkuminen Suomessa on erittäin tärkeä asia kotimaiselle kilpagolfille”, Ruoho sanoo.

Myös CT:n johtaja Alain de Soultrait on mielissään siitä, että osakilpailu saa jatkoa Suomessa. Hänen mukaansa suomalaisten pelaajien joukosta on jo noussut esiin menestystarinoita, joita hän toivoo lisää.

”Suomi ansaitsee lisää Mikko Ilosen, Roope Kakon ja Mikko Korhosen kaltaisia pelaajia. Meidän tehtävämme on varmistaa, että nuorille ja lahjakkaille pelaajille löytyy aina väylä menestykseen”, Soultrait sanoo.

Vierumäen kilpailun palkintosumma on 180 000 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!