Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bluesin tyhjennys jatkuu – kapteeni lähti Kärppiin

Urheilu
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Bluesin kapteeni Jari Sailio vaihtaa Espoon Ouluun.
Bluesin kapteeni Jari Sailio vaihtaa Espoon Ouluun. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Talousvaikeuksissa painivan Espoo Bluesin tyhjennys jatkuu. Viimeisimpänä pitkälle lähtijöiden listalle lisättiin lauantaina Jari Sailio.

Tammikuusta asti espoolaisten kapteenina toiminut Sailio, 29, on tehnyt tällä kaudella tehot 7+8.

”Odotan innolla Ouluun tuloa ja sitä, että pääsee treeneihin ja ensimmäistä peliä pelaamaan. Hyvät fiilikset, sillä tämä on hieno mahdollisuus tulla taistelemaan menestyksestä”, Sailio kommentoi Kärppien verkkosivulla.

Espoo Bluesista on lähtenyt käynnissä olevan kauhukauden aikana peräti 13 pelaajaa muihin seuroihin. Viikko sitten IFK:ta vastaan Bluesilla oli kokoonpanossa tasan kymmenen 1995 syntynyttä tai sitä nuorempaa pelaajaa.

Kärppiin on siirtynyt Espoosta viime vuosina useita pelaajia, ja myös päävalmentaja Lauri Marjamäki on Sailiolle entuudestaan tuttu.

”Tutut pelaajat ja valmentaja, hyvät puitteet ja toimiva kokonaispaketti olivat suurimmat syyt sille, miksi juuri Kärpät vaikutti heti alusta alkaen siltä organisaatiolta, johon tahdon.”

Kärpät vahvisti rivejään myös toisella hyökkääjällä, kun seuran oma kasvatti Sakari Manninen palaa seuraan loppukauden mittaisella sopimuksella HPK:sta.

”Hienoa tulla takaisin Ouluun. Tämä oli sellainen vaihtoehto, mistä pidin kaikista eniten. Luvassa on tuttu organisaatio, tutut pelaajat ja tutut valmentajat, joten se helpottaa lähtökohtia tulevaa ajatellen”, tehot 10+21 tällä kaudella takonut Manninen totesi.

Sailio ja Manninen pelaavat ensimmäisen ottelunsa Kärppien paidassa tiistaina KooKoota vastaan.

Liigan siirtoaika päättyy helmikuun 15. päivä kello 23.59.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!