Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Norjan naiset taas ylivoimaisia – neloisvoitto jäi sentään haaveeksi

Urheilu
 
Maja Suslin / TT
Therese Johaug jatkaa huikeaa kauttaan.
Therese Johaug jatkaa huikeaa kauttaan. Kuva: Maja Suslin / TT

Norjan naiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät, kun maastohiihdon maailmancupissa oli vuorossa kymmenen kilometrin yhteislähtökisa Falunissa sunnuntaina.

Lauantain neloisvoiton jatkoksi tuli tosin ”vain” kolmoisvoitto, kun maailmancupia hallitseva Therese Johaug oli lauantain tapaan nopein ennen Heidi Wengiä. Kolmanneksi nousi lauantain nelonen Astrid Jacobsen. Lauantain kolmonen Ingvild Flugstad Östberg jäi tällä kertaa yhdeksänneksi.

Suomalaisista paras oli Riitta-Liisa Roponen, joka hävisi Johaugille runsaat 41 sekuntia ja oli 12:s. Anne Kyllönen oli 13:s, Krista Pärmäkoski 18:s, Laura Mononen 28:s ja Kerttu Niskanen 31:s.

Roponen oli hiihtonsa tyytyväinen.

”Mulla oli tänään hyvää ja helppoa hiihtoa. Tyttö pelasi ja sukset oli hyvässä kunnossa. Siinä olisi voinut ehkä olla pieni kiristämisen paikka, jos olisin kuullut sijat [joilla hiihdin], mutta en lähde jossittelemaan. Kaikki oli pelissä ja sivuan kauden parasta sijoitusta”, Roponen tiivisti tiedotteessa.

Kyllönen puolestaan harmitteli alun hidasta käynnistymistään.

”Tosi hyvä kisa. Alussa oli väsyä, ja kroppa lähti vähän hitaasti käyntiin, enkä ihan päässyt keulaporukan mukaan. Sen jälkeen latu oli liian kapea, että aina kun yritti lähtee tekee ohituksia ja saada keulaa kiinni, niin vauhti kyllä tyssäsi siihen”, Kyllönen kommentoi.

Voitto oli Johaugille tämän kauden maailmancupissa jo 14:s, ja hänen maannaisensa Marit Björgenin yhden kauden voittoennätys on enää kolmen ykköstilan päässä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!