Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vielä ehti – Bluesin kultakypärä jätti seuran siirtoajan viime hetkillä

Urheilu
 
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Peter Tiivola taisteli Lukon Roni Ahosen kanssa 3. helmikuuta Espoossa. Jatkossa miehet ovat seuratovereita.
Peter Tiivola taisteli Lukon Roni Ahosen kanssa 3. helmikuuta Espoossa. Jatkossa miehet ovat seuratovereita. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

Talousvaikeuksissa painivan Espoo Bluesin tyhjennys jatkuu siirtoajan viime hetkille saakka. Jääkiekon Liigan siirtoaika umpeutuu maanantaina kello 23.59, ja päivällä selvisi, että Bluesin hyökkääjä Peter Tiivola siirtyy Lukkoon.

Raumalaisseura kertoo verkkosivullaan tehneensä 22-vuotiaan keskushyökkääjän kanssa sopimuksen kauteen 2017–18 asti.

”Kyseessä on nuori eteenpäin menevä ja kehittyvä sentteri, jolla on jo olemassa liigakokemusta ja -näyttöä. Odotamme hänen kehittyvän meillä täällä Raumalla sarjan kärkipelaajaksi”, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo kommentoi tiedotteessa.

Tiivola on tällä kaudella tehnyt 42 ottelussa tehot 10+8 ja kantanut viime peleissä kultakypärää joukkueensa parhaana pistemiehenä.

Blues menetti lauantaina kapteeninsa Jari Sailion Oulun Kärppiin. Bluesista on lähtenyt käynnissä olevan kauhukauden aikana peräti 14 pelaajaa muihin seuroihin.

Reilu viikko sitten IFK:ta vastaan Bluesilla oli kokoonpanossa tasan kymmenen 1995 syntynyttä tai sitä nuorempaa pelaajaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!