Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Michael Schumacherin perhe harvinaisessa yhteisesiintymisessä: ”Tiedämme mitä tapahtui, emmekä voi muuttaa sitä”

Manageri Sabine Kehm kommentoi Michael Schumacherin terveydentilaa pitkäaikaisen yhteistyökumppanin tilaisuudessa.

Urheilu
 
Tony Gentile / Reuters
Michael Schumacher vuonna 2006.
Michael Schumacher vuonna 2006. Kuva: Tony Gentile / Reuters

Lasketteluonnettomuudessa vakavasti kaksi vuotta sitten loukkaantuneen Michael Schumacherin perhe kokoontui maanantaina harvinaiseen yhteisesiintymiseen.

Schumacherin vaimo Corinna, lapset Gina-Maria (18) ja Mick (16), isä Rolf ja monet läheiset ystävät olivat paikalla Magdeburgissa, jossa Schumacherin pitkäaikainen sponsori, finanssikonserni DVAG avasi juhlanäyttelyn seitsenkertaisen maailmanmestarin kunniaksi.

DVAG on toiminut Schumacherin sponsorina 20 vuotta.

Michael Schumacherin manageri Sabine Kehm kiitteli DVAGia yhteistyöstä.

”Schumacherin perhe on valtavan iloinen, että DVAG keskittyy näyttelyssä Michaelin menestykseen. Hän on formula ykkösten ikoni ja lajin menestynein kuljettaja ja tällaisina päivinä sitä on hyvä muistella”, Kehm sanoi Bild-lehden mukaan.

Kehm kommentoi myös Schumacherin terveydentilaa. Häntä hoidetaan perheen kodissa Sveitsissä lähellä Lausannea.

”Michael ei ole täällä ja kaipaamme häntä totta kai. Tiedämme mitä on tapahtunut, emmekä voi muuttaa sitä. Meidän on hyväksyttävä se, oltava kärsivällisiä, jatkaa hänen tukemistaan ja toivoa, että hän on taas joku päivä meidän kanssamme”, Kehm sanoi.

Perhe on ollut vaitonainen Michael Schumacherin toipumisesta. Schumacher sai vakavan aivovamman kaaduttuaan ja lyötyään päänsä lasketteluonnettomuudessa Ranskan Alpeilla joulukuussa 2013.

Ferrarin entinen pääjohtaja Luca di Montezemolo totesi kuitenkin pari viikkoa sitten, että hänen kuulemansa uutiset Schumacherista eivät ole olleet rohkaisevia.

Michael Schumacher voitti kaksi maailmanmestaruutta Benettonilla vuosina 1995 ja 1996 sekä viisi mestaruutta Ferrarilla vuosina 2000–2004.

Lähteet: Bild, Grandprix.com, Aftonbladet

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!