Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mestarinyrkkeilijä Manny Pacquaion puheet suututtavat Filippiineillä

Urheilu
 

Filippiiniläiset ihmisoikeusryhmät ja taiteilijat tuomitsevat tiukasti nyrkkeilyn entisen maailmanmestarin Manny Pacquaion puheet.

Toukokuun vaaleissa Filippiinien parlamenttiin pyrkivä Pacquaio nimitti tv-puheessaan homoseksuaaleja ”pahemmiksi kuin eläimet.”

Katolisuus on Filippiinien valtauskonto ja Pacquaio on kuvaillut itseään konservatiiviseksi kristityksi. Hän on myös hyvin suosittu henkilö kotimaassaan.

Pacquaion puheet herättivät kovaa kritiikkiä. Suosittu koomikko Vice Ganda ja laulaja Aiza Seguerra syyttäivät Pacquaioa vääräksi profeetaksi ja tehopyhäksi. Homojen oikeuksia ajava järjestö ja Ladlad-puolue tuomitsivat Pacquaioan puheet ja kehottivat äänestäjiä boikotoimaan häntä.

Tiistaina Instagramissa julkaisemassaan viestissä Pacquaioa kiisti tuomitsevansa ketään ja kertovansa vain, mitä Raamatussa lukee.

Viime vuoden toukokuussa Pacquaioa otteli Las Vegasissa Floyd Mayweatheria vastaan maailman rahakkaimmaksi sanotussa nyrkkeilyottelussa. Mayweather voitti ottelun kaikin tuomariäänin.

Mayweatherin tuloiksi arvioitiin ottelusta noin 200 miljoonaa dollaria ja Pacquaion 100 miljoonaa dollaria.

Pacquaion puheista kertoi muun muassa BBC.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?