Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaikki Veikkausliigan ottelut näkyvät Ruudussa – kuukausittain jalkapallokierros

Urheilu
 
Juha Tamminen
SJK juhli viime kaudella Suomen mestaruutta. Alkavalla kaudella kaikki Veikkausliigan ottelut näkyvät IS Extrassa ja Ruutu+-palvelussa.
SJK juhli viime kaudella Suomen mestaruutta. Alkavalla kaudella kaikki Veikkausliigan ottelut näkyvät IS Extrassa ja Ruutu+-palvelussa. Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan ja Sanoman yhteistyö laajenee. Tulevalla kaudella kaikki Veikkausliigan ottelut esitetään suorina lähetyksinä sekä IS Extrassa että Nelonen Median Ruutu+-palvelussa.

Maksullisten palvelujen lisäksi Veikkausliigaa nähdään kaudella 2016 myös vapaasti katsottavina lähetyksinä Nelosella. Veikkausliigan ja Sanoman sopimus kattaa kaudet 2016 ja 2017.

”Yhteistyömme Sanoman kanssa on käynnistynyt hyvin ja olemme tyytyväisiä päästessämme laajentamaan yhteistyötä. Ruutu+ on Suomen suosituimpia suoratoistopalveluja ja sen kautta tavoitamme potentiaalisesti kiinnostuneita yhä paremmin”, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa kommentoi tiedotteessa.

Myös Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso vakuuttaa tyytyväisyyttään uuteen sopimukseen.

”Veikkausliiga on mainiossa nosteessa ja se parantaa merkittävästi Ruutu+:n urheilusisältöjä. Tulevalla kaudella Ruutu+ näyttää kaikki pelit ja Nelosella lähetetään kerran kuukaudessa monipuolinen jalkapallokierros, joten kotimaisen futiksen näkyvyys paranee entisestään”, Laakso sanoo.

Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja näkee kotimaisen pääsarjan kiinnostavuuden hyvänä.

”Veikkausliiga osoittautui loistavaksi tuotteeksi IS Extrassa viime kaudella ja kotimainen jalkapallo näyttää lähteneen hyvään nosteeseen”, Sadeoja sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!