Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikko Korhosen energiat kohdallaan Malesian kuumuudessa: ”Mukavaa oli osua palloon pitkästä aikaa”

Urheilu
 

Nummelalainen Mikko Korhonen aloitti torstaina mallikkaasti peräti viiden viikon kisareissunsa golfin Euroopan-kiertueella.

Korhonen haparoi harvoin ensimmäisellä kilpailukierroksellaan. Sitä hän ei tehnyt torstaina Malesian kilpailussakaan, vaan kirjasi avauspäivänä tuloksen 70 (–2).

Kautensa Korhonen aloitti Lähi-idässä tasapaksusti, kun kolmesta kilpailusta tuloksena olivat sijat 59, 69 ja karsiutuminen.

Pienen harjoitustauon jälkeen hänellä oli positiivinen tuntuma pelaamiseen ja tekemisen laatuun.

”Hyvää peliä tänään, varsinkin rautalyöminen oli laadukasta. Mukavaa oli osua palloon pitkästä aikaa. Olin hyvin kärsivällinen koko päivän. Energiat pysyivät myös kohdillaan kuumuudesta huolimatta”, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Kuala Lumpurissa lämpötila nousee loppuviikon aikana reilusti yli 30 asteeseen.

Malesian jälkeen Korhonen kilpailee Australiassa, Thaimaassa ja Intiassa. Välillä hän lataa akkuja Balilla.

”Väliviikko Balilla tuli ihan logistisista syistä. Australiasta lento sinne on kolme tuntia ja Suomeen 30 tuntia ja aikaerot päälle molempiin suuntiin. Seuraava kisa kun on kuitenkin Thaimaassa.”

Korhosen kilpailu alkoi bogilla, mutta sen jälkeen Korhonen ei poikennut par-putkesta kuin kolmen birdien verran. Hän myös päätti kierroksensa birdiellä.

”Päivän highlight oli viimeisellä. Väyläbunkkerista 183 metristä rauta-5 puoleen metriin.”

Korhonen sijoitus avauspäivän jälkeen on 31:nen. Hänestä kahden lyönnin päähän ja sijalle 67 jäi Suomen ykköspelaaja Mikko Ilonen par-tuloksella.

Samalla päättyi Ilosen 12 peräkkäistä kilpailukierrosta kestänyt par-alitusten sarja.

”Sain rutistettua peliin ja lopun olosuhteisiin nähden hyvän tuloksen aikaan. Viimeiset kolme reikää pelattiin kovassa sateessa. Onnistuin tekemään rei’illä 16 ja 17 bunkkerien kautta parit. Viimeisellä kierroksen kruunasi väyläbunkkerin kautta rakentamani birdie. Tuo loppupätkä jätti todella hyvän maun suuhun”, Ilonen raportoi.

Kilpailua johtaa tuloksella –7 Australian Nathan Holman.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!