Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Obaman kehut Timoselle huomiotiin myös Yhdysvalloissa – joukkue muisti presidenttiä ”parhaalla lahjalla”

Presidentti Obama oli mielissään Chicago Blackhawksin lahjasta: ”Paras lahja, mitä olen saanut Valkoisessa talossa”

Urheilu
 
Timo Hartikainen
Kimmo Timonen esitteli NHL-mestareiden Stanley Cup -kannua Kuopiossa heinäkuussa 2015.
Kimmo Timonen esitteli NHL-mestareiden Stanley Cup -kannua Kuopiossa heinäkuussa 2015. Kuva: Timo Hartikainen

Jääkiekkoilijan uransa lopettanut Kimmo Timonen pääsi torstaina arvovaltaiselle vierailulle, kun Timonen vieraili Chicago Blackhawksin kanssa Valkoisessa talossa presidentti Barack Obaman vieraana. Chicagosta kotoisin oleva Obama osoitti Timoselle erityishuomiota vierailun aikana.

USA Today listasi Stanley cup -mestarin vierailusta viisi parasta hetkeä, ja Timonen oli listan ykkösenä. Lehti kirjoittaa nettisivuillaan, että joukkueessa on paljon tähtiä, jotka ansaitsevat huomiota, mutta Obama nosti ”kaksi aliarvostettua sankaria”, Timosen ja Scott Darlingin esille.

Obama kehui Timosta siitä, että hän on jaksanut jatkaa pelaamista vastoinkäymisistä ja pettymyksistä huolimatta. Lopulta palkintona oli Stanley Cup.

”Se tuntuu minusta hyvältä, kun olen itsekin tällainen vanha mies”, Obama vitsaili.

Myös Chicago Tribune nosti Timosen ja Darlingin saaman huomion esille. Lehti kirjoitti, että joukkueen kapteeni Jonathan Toews oli mielissään kaksikon esiin nostamisesta.

”Mikä tekee voittamisesta niin erityistä on se, että ympärilläsi on heidän kaltaisiaan kavereita. Se, että presidentti huomioi heidät, kertoo hänestä johtajana”, Toews sanoi.

”Oli erittäin hienoa, että kaksikko sai hieman huomiota siinä hetkessä.”

Myös muun muassa Daily Herald ja Nashville Post huomioivat Timosen, joka selätti veritulpat keuhkoissa ja pohkeessa. Nashville Post nostaa Timosen otsikkoon ja kirjoittaa, että ”aliarvostettu Timonen” ei kuunnellut kehoaan, joka väitti uran olevan ohi. Lopputuloksena Timonen toteutti unelmansa ja sai kiitosta Obamalta.

Presidentti sai Chicago Blackhawskilta lahjaksi parkkeerausluvan jäähallin parkkipaikalle. Obama oli mielissään, koska nyt hänen ei tarvitse kaivaa lompakostaan rahaa pysäköintiä varten, kun haluaa katsoa jääkiekkoa.

”Tämä on paras lahja, jonka olen saanut Valkoisessa talossa”, Obama sanoi USA todayn mukaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?