Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bluesille kymmenes peräkkäinen tappio – Ben-Amor taklasi nuoren espoolaispelaajan huonoon kuntoon

Urheilu
 
Juhani Liuhala
Huippuhetket: JYP - Kärpät
Huippuhetket: JYP - Kärpät
Kärpät otti kolmannen peräkkäisen voittonsa ja säilytti piste-eron sarjan piikkipaikalle yhdessä pisteessä. Oululaisten nuoriso-osasto oli tulessa, sillä Miro Aaltonen keräsi neljä syöttöpistettä ja Sebastian Aho sekä Jesse Puljujärvi tehot 2+1 mieheen. Teknisten ongelmien vuoksi huippuhetkiin ei saatu kaikkia ottelun maaleja.

Kymmenen ottelun tappioputki on normaalisti lukema, missä joukkueen pelaamisesta ei ole paljoakaan hyvää sanottavaa. Tämän kauden Espoon Blues valahti lauantaina kyseenalaiseen rajapyykkiin, mutta siitä huolimatta ryhmän tekemistä voi kehua.

Monenlaisissa myllerryksissä kauden aikana ollut Blues oli Porissakin taisteleva nippu, mutta tulos oli jälleen ikävä. Ässät voitti 5–2 (2–1, 0–1, 3–0). Bluesin osumista vastasivat Oskari Siiki ja Ilmari Pitkänen. Ässien tehokkaimpina häärivät Aleksi Saarela 2+0 ja Troy Vance 1+1.

”Kova on ollut rupeama pelaajille. Tämä oli meille neljäs peli viiden päivän sisällä, ja pelaajat antoivat jäällä kaikkensa. Tämän parempaan se ei nyt riittänyt”, valmentaja Jyrki Aho sanoi.

Blues oli avauserässä täysin Ässien jyrän alla, ja Kaapo Kähkönen joutui torjumaan siinä peräti 20 kiekkoa. Tämän jälkeen peli tasoittui huomattavasti, ja kahden jälkimmäisen erän perusteella voittaja olisi voinut olla myös Blues.

Palkintoa ei kuitenkaan tullut, ja jo valmiiksi synkälle taivaalle kertyi jälleen lisää tummia pilviä loukkaantumisten seurauksena.

Toisessa erässä Ässien Semir Ben-Amor lensi suihkuun selvästä päähän kohdistuneesta taklauksesta, ja Sebastian Moberg, 19, talutettiin töötin jälkeen horjuvana pukukoppiin.

”Kokoonpanomme on ensi viikolla varmasti vielä kapeampi. Tällaisessa otteluruuhkassa tulee yleensä vammoja, ja näihin pitäisi seuran puolelta pystyä jotenkin varautumaan. Neljä kertaa on jouduttu lyhyen ajan sisällä pettymään ja se on tietysti hankala paikka kaikille”, Aho kiteytti.

Huippuhetket: KooKoo - Pelicans
Huippuhetket: KooKoo - Pelicans
KooKoo otti tärkeän voiton Pelicansista ja jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta. Kouvolalaiset ovat kolme pistettä jäljessä Sportia, joka pitää hallussaan kymmenettä sijaa. Teknisten ongelmien vuoksi koosteeseen ei saatu kaikkia ottelun maaleja.
Huippuhetket: Lukko - Ilves
Huippuhetket: Lukko - Ilves
Lukko otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa kukistamalla Ilveksen maalein 5-2. Kolme pistettä tuli raumalaisille tarpeeseen, sillä joukkue taistelee tiukasti pääsystä kuuden joukkoon. Peräti viisi Lukon pelaajaa saalisti ottelussa kaksi pistettä.
Huippuhetket: Ässät - Blues
Huippuhetket: Ässät - Blues
Blues kärsi peräti kymmenennen peräkkäisen häviön, kun Ässät korjasi potin maalein 5-2. Pudotuspelipaikkaa tiukasti jahtaavien Ässien tehomies oli kaksi maalia viimeistellyt Aleksi Saarela. Teknisten ongelmien vuoksi koosteeseen ei saatu kaikkia ottelun maaleja.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!