Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bluesille jo kymmenes peräkkäinen tappio

Aleksi Saarela iski Ässille kaksi osumaa kotijäällä

Urheilu
 
Juhani Liuhala

Pori

Kymmenen ottelun tappioputki on normaalisti lukema, missä joukkueen pelaamisesta ei ole paljonkaan hyvää sanottavaa.

Tämän kauden Espoon Blues valahti lauantaina kyseenalaiseen rajapyykkiin, mutta siitä huolimatta ryhmää voi kehua.

Monenlaisissa myllerryksissä kauden aikana ollut Blues oli Porissakin taisteleva joukkue, mutta tulos oli jälleen ikävä. Ässät voitti 5–2 (2–1, 0–1, 3–0).

Bluesin osumista vastasivat Oskari Siiki ja Ilmari Pitkänen. Ässien tehokkaimpina häärivät Aleksi Saarela 2+0 ja Troy Vance 1+1.

”Kova on ollut rupeama pelaajille. Tämä oli meille neljäs peli viiden päivän sisällä, ja pelaajat antoivat jäällä kaikkensa. Tämän parempaan se ei nyt riittänyt”, valmentaja Jyrki Aho sanoi.

Blues oli avauserässä täysin Ässien jyrän alla, ja Kaapo Kähkönen joutui torjumaan siinä peräti 20 kiekkoa. Tämän jälkeen peli tasoittui huomattavasti, ja kahden jälkimmäisen erän perusteella voittaja olisi voinut olla myös Blues.

Palkintoa ei kuitenkaan tullut, ja jo valmiiksi synkälle taivaalle kertyi jälleen lisää tummia pilviä loukkaantumisten seurauksena.

Toisessa erässä Ässien Semir Ben-Amor lensi suihkuun selvästä päähän kohdistuneesta taklauksesta, ja Sebastian Moberg talutettiin iskun jälkeen horjuvana pukukoppiin.

”Kokoonpanomme on ensi viikolla varmasti vielä kapeampi. Tällaisessa otteluruuhkassa tulee yleensä vammoja, ja näihin pitäisi seuran puolelta pystyä jotenkin varautumaan. Neljä kertaa on jouduttu lyhyen ajan sisällä pettymään ja se on tietysti hankala paikka kaikille”, Aho kiteytti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!