Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lehtonen tuuletti, Heikkinen koki ”täystyrmäyksen”, Niskanen väsähti

Urheilu
 
HS

1 Jos Martin Johnsrud Sundbyn voitto oli yhdistelmäkisassa mahdollisimman odotettu, yllätys oli se, että Lari Lehtonen nousi 15. sijallaan parhaaksi suomalaiseksi. Maalissa Lehtonen tuuletti. Vapaan osuudella hän oli 10:nneksi nopein.

”Oli hyvä olo siitä, että tuli onnistunut veto. Oli erityisen hyvää vapaata ja tosi hyvä suksi. Totta kai oli 9. ja 10. sijaakin tarjolla, mutta siihen eivät riittäneet rahkeet”, sanoi Lehtonen, joka sivusi uransa toiseksi parasta mc-sijoitusta.

2 Eniten suomalaisodotuksia kohdistui Matti Heikkiseen, joka viime viikonloppuna hiihti erinomaisesti Falunissa. Nyt Heikkinen romahti sijalle 41 oltuaan puolimatkassa vielä kymmenes.

”Alusta asti hiihdettiin äärimmäisen kovaa. Jouduin koko ajan vain niin limitille siinä. Kun raja tulee vastaan, pystyy aika pitkään sitä sietämään, mutta vapaalle lähtiessä takki oli täysin tyhjä. Tuli täystyrmäys.”

3 Iivo Niskanen (29:s) myönsi, että syksyn hurja leiritysputki oli virhe. Sairastelut kauden mittaan ovat vain olleet lisärasite valmiiksi liikaa kuormittuneelle elimistölle.

”Tämä on monen tekijän summa. On vähän tehty virheitä harjoittelussa. Kroppa on nyt terve mutta ajettu täysin puhki. Kyllä tuossa on limitillä painettu syyskuusta asti. Kun oli härkäviikot meneillään, on ehkä painettu liipaisinta.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?