Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bottas nautti testipäivästä pikkuvioista huolimatta – kauden päätavoite voittaa kisoja

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Montmelo

Valtteri Bottas sai talvitestien aluksi uudesta Williamsin autosta sen tunteen, jota eniten hakikin.

”Auto tuntuu hyvältä. Meillä oli selviä pulmia viime vuoden autossa alusta asti. Uskon, että olemme sivuuttaneet ne. Mielestäni olemme menneet enemmän eteenpäin viime vuodesta”, Bottas sanoi.

”Auto, kuten myös uusi moottori tuntuivat hyviltä. On kuitenkin aivan liian aikaista päätellä, miten olemme menossa muihin verrattuna. Sen näkee sitten, kunhan alamme hakea suoritustehoa ensi viikolla.”

Bottakselle päivän päätteeksi suunniteltu 66 kierroksen kisasimulaatio jäi ajamatta, kun pikkuviat pysäyttivät suomalaisen heti alussa.

”Siellä oli päivän mittaan erilaisia juttuja, eikä koskaan samaa vikaa. Tämä oli ensimmäinen testipäivä, ja tällaiset pulmat kuuluvat kuvaan. Onnistuimme kuitenkin ajamaan kohtuullisen paljon kierroksia, joten kaiken kaikkiaan päivä oli kyllä positiivinen.”

”Tuntui taas todella hyvältä päästä ajamaan. Minulla on mukava työ. Nautin siitä, vaikka tietysti olisin halunnut ajaa enemmänkin. Suunnitelmissa oli ajaa paljon enemmän. Onneksi pulmat eivät olleet massiivisia ja syy kaikkiin selvisi saman tien.”

Bottas ei peittele, että Williamsin päätavoite kaudelle on voittaa kisoja.

”Ei se ole koskaan helppoa, mutta olemme keskittyneet täysillä, ja yritämme hankkia testeissä kaiken tiedon, että pystymme kehittämään tätä autoa koko ajan eteenpäin. Sitten Melbournessa nähdään, mihin se riittää”, Bottas latautuu.

Heikki Kulta

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!