Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Kottilat: Seuraavat 11 päivää ratkaisevat Manchester Cityn koko kauden

Urheilu
 
Kottilat: Seuraavat 11 päivää ratkaisevat Manchester Cityn koko kauden
Kottilat: Seuraavat 11 päivää ratkaisevat Manchester Cityn koko kauden
HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika ja Santtu Kottila käyvät jälleen läpi viikon futistärpit. Manchester Cityllä on nyt paljon pelissä, sillä seuraavat 11 päivää ratkaisevat koko kauden: City pelaa Mestarien liigaa, liigacupin finaalin sekä kaksi Valioliigaottelua. Lisäksi Kottilat haluavat lopettaa Eurooppa-liigan kokonaan.

Tämän viikon HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika ja Santtu Kottila käyvät jälleen läpi alkaneen viikon futistärpit.

Mika nostaa viikon valinnakseen La Ligan superviikonlopun, jossa Madridin paikalliskamppailussa kohtaavat Real Madrid ja Atletico Madrid. Lisäksi sarjakärki Barcelona kohtaa sarjaviitosen Sevillan.

Santun valinta on Manchester City. Seuralla on juuri nyt paljon pelissä, sillä seuraavat 11 päivää ratkaisevat koko kauden. Cityllä on pelattavaan pelaa Mestarien liigaa, liigacupin finaali sekä kaksi Valioliigaottelua.

Lisäksi luvassa on veljesten legendaariset vetovihjeet ja tietenkin viikon väite. Kottiloiden viikon väite: Santtu haluaa lopettaa Eurooppa-liigan kokonaan. Perustelut ja Mikan näkemys asiasta selviävät ohjelmasta.

Tutustu myös Kottiloiden blogiin tästä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!