Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän yleisurheilijoille annettiin takaraja selviytyä olympiaboikotistaan

Urheilu
 
Dylan Martinez / Reuters
Venäjän naiset voittivat Moskovan MM-kisoissa 4 x 400 metrin kultaa. Nyt osallistuminen Rio de Janeiron olympialaisiin on vaarassa. Luzhniki-stadinilla juhlivat vasemmalta Julia Gushtsina, Antonina Krivoshapka, Ksenija Ryzhova ja Tatyana Firova.
Venäjän naiset voittivat Moskovan MM-kisoissa 4 x 400 metrin kultaa. Nyt osallistuminen Rio de Janeiron olympialaisiin on vaarassa. Luzhniki-stadinilla juhlivat vasemmalta Julia Gushtsina, Antonina Krivoshapka, Ksenija Ryzhova ja Tatyana Firova. Kuva: Dylan Martinez / Reuters

Venäläisten yleisurheilijoiden mahdollisuudelle kilpailla Rio de Janeiron olympialaisissa on asetettu takarajapäivämäärä. Venäjän yleisurheiluliitto ilmoitti tiistaina, että heille on annettu kesäkuuhun asti aikaa.

Nyt venäläiset yleisurheilijat ovat poissa kansainvälisiltä kentiltä maassa rehottavan dopingongelman takia. Paluu kentille vaatii puhdistustoimia ja uskottavaa dopinginvastaista ohjelmaa.

Venäjä ei ole ongelmansa kanssa yksin, vaan myös Kenian yleisurheilijoita uhkaa sulkeminen Rion ensi kesän olympialaisista.

”Me uskomme, että urheilijamme voivat esiintyä olympialaisissa, mutta ymmärrämme, että on olemassa aikaraja, josta ei ole enää paluuta. Ja se on kesäkuu”, Venäjän liiton päällikkö Dmitri Sljahtin sanoi uutistoimisto RIA Novostille.

Ennen venäläisen yleisurheilun sulkemista ulos kansainvälisestä toiminnasta joutuivat maan kilpakävelijät boikottiin. Maassa on ollut kymmenittäin selittämättömiä dopingkäryjä, ja varsinkin kävelijät ovat antaneet joukon positiivisia dopingtuloksia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!