Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikko Iloselle jäi kirittävää Australiassa

Mikko Ilonen kompuroi pitkillä väylillä, Korhonen aloitti vahvasti mutta törmäsi ongelmiin

Urheilu
 
Mark Runnacles
Mikko Ilonen odottaa pelaavansa paremmin. Kuva Turkista helmikuulta 2016.
Mikko Ilonen odottaa pelaavansa paremmin. Kuva Turkista helmikuulta 2016. Kuva: Mark Runnacles

Mikko Ilonen pelasi Lake Karrinypin kentällä Perthissa ensimmäisen kerran tällä kaudella tuloksen, joka oli yli parin. Ilonen kirjautti lukemakseen 74 (+2).

Ilonen teki aamukierroksellaan kuusi bogia ja neljä birdietä. Kompastuskivenä olivat ennakkoon helpoimpiin luokiteltavat par-viitoset. Ilonen pelasi nämä neljä reikää kaksi yli.

”Löin niillä oikein hyviä avauksia, jatkolyönnit ja lähipeli eivät olleet samaa tasoa. Birkkujen asemasta korttiin tuli bogeja. Muuten pelaamiseni oli hyvää. Kauden aiempiin kisakenttiin verrattuna täällä pelataan erityylistä, mutta hyvin nautittavaa golfia. Perjantaina oman otteen tuloksen tekemiseen pitää olla aavistuksen kireämpää. Odotan hyvää suoritusta”, Ilonen totesi tiedotteessa.

Ilosen sijoitus on 117, mutta sijoitus tulee paranemaan jonkin verran, sillä avauspäivä on vielä kesken. Ilosella on matkaa kärkeen on kahdeksan lyöntiä. Suomalaisen pitäisi pelata pitäisi pelata tulos 70 tai parempi olettaen, että tulostaso säilyisi samanlaisena. Kärkipaikan jakavat Romain Wattel ja Shiv Kapur tuloksellaan 66.

Mikko Korhonen sai tuloksekseen 71 eli yksi alle parin ja on tulosluettelossa sijalla 32. Korhonen aloitti kierroksensa takaysin väyliltä, ja vahvasti aloittikin. Korhonen teki kolme birdietä neljän ensimmäisen reiän jaksoon. Neljäs ja viimeinen birdie syntyi kentän 18. reiällä. Toinen puolisko ei sujunut enää yhtä vahvasti, vaan Korhonen teki rei’illä 1–9 kolme bogia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!