Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mercedes pitää kuskinsa virkeinä

Mercedes keräsi myös keskiviikkona huikean kierrosmäärän

Urheilu
 
SERGIO PEREZ
Nico Rosberg istahti uuden menopelinsä kyytiin testiajoissa Barcelonassa.
Nico Rosberg istahti uuden menopelinsä kyytiin testiajoissa Barcelonassa. Kuva: SERGIO PEREZ

Mercedes keräsi myös keskiviikkona huikean kierrosmäärän, kun Nico Rosberg ja Lewis Hamilton ajoivat testipäivän puoliksi. Yhteensä kierroksia tuli 162, mikä tekee 754 kilometriä.

Kolmen päivän aikana uudella W07 Hybrid -autolla on urakoitu jo 490 kierrosta eli 2 280 kilometriä. Torstaina kuljettajat jakavat jälleen ohjelman. Nyt Hamilton ajaa aamun ja Rosberg iltapäivän.

Rosberg ajoi keskiviikkoaamuna 74 kierrosta ja oli tyytyväinen testiurakkaansa.

”Tämä oli taas yksi hyvin arvokas päivä lisää meille. On hämmästyttävää nähdä auto jo näin luotettavana. Kokeilimme aamulla jotain alustavia säätömuutoksia”, Rosberg sanoi. Hän jakoi mielellään työt Hamiltonin kanssa.

”Autolla pystyy tekemään paljon kierroksia, joten tämä on tehokkaampi tapa saada työt tehdyksi. Haluan maksimoida nämä testipäivät”, Rosberg totesi.

Hamilton kertoo, että hän oli valmis ajamaan vaikka koko päivän.

”Nämä ovat pitkiä päiviä, joten tiimi katsoi parhaaksi jakaa työt pitääkseen meidät virkeinä. Nyt tuntuu hyvältä, kun vielä tiistaina keho oli arka. Se on kuin menisi jumppasaliin vähän vanhemmalla iällä. Jos tekee heti rankan treenin, kipu tulee jälkikäteen – ja tässä hommassa erityisesti niskaan”, Hamilton sanoi.

F1

Montmelo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!