Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilves-kapteenille jatkosopimus –”Kovat odotukset joukkueen suhteen”

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Kalle Parkkinen
Sami Sandell Hakametsän jäähallissa Tampereella elokuussa 2015.
Sami Sandell Hakametsän jäähallissa Tampereella elokuussa 2015. Kuva: Kalle Parkkinen

Liigajoukkue Ilves on tehnyt Sami Sandellin kanssa kevääseen 2018 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Kaksivuotisen sopimuksen jälkimmäinen vuosi sisältää option ulkomailla pelaamisesta.

28-vuotias Sandell on toiminut Ilveksen kapteenina 2014-15-kauden alusta lähtien. Hyökkääjä iski viime kaudella uransa ennätystehot, kun 50 runkosarjaottelussa syntyi tehopisteet 15+26=41. Kulunut kausi päättyi Sandellin osalta jo lokakuussa alaraajavammaan. Hyökkääjä ehti pelata vain kahdeksan ottelua, joissa hän keräsi neljä syöttöpistettä.

”Sami on ollut aina tärkeä osa joukkuettamme. Olemme todella tyytyväisiä, että hän jatkaa Ilveksessä. Viime kausina vammat ovat haitanneet ja estäneet hänen pelaamistaan, mutta nyt hän pääsee ensi kauden alkuun mennessä hyvään kuntoon ja on erittäin motivoitunut kantamaan suurta vastuuta”, Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja sanoo seuran tiedotteessa.

Sandellin jatkosopimuksen myötä Ilveksellä on tällä hetkellä sopimus tai optio ensi kaudesta yhden maalivahdin, viiden puolustajan ja yhdentoista hyökkääjän kanssa. Sandell odottaa joukkueen menestyvän nykyistä paremmin.

”Itselläni on kovat odotukset joukkueen suhteen, kunhan vain saamme vähän paremmin pysymään jätkät terveinä. Tällä kaudella on ollut huono onni loukkaantumisten kanssa. Uskon, että tämän hetkinen sijoituksemme olisi parempi vähän pienemmällä määrällä loukkaantumisia”, Sandell sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!