Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiger Woods lähti huhujen jälkeen vastaiskuun – paljastaa jotain terveystilanteestaan

Urheilu
 
USA Today Sports / Reuters
Tiger Woods ei ole kilpaillut viime elokuun jälkeen. Toistaiseksi viimeisessä major-kilpailussaan PGA:n mestaruusturnauksessa (kuva) hän karsiutui jatkosta.
Tiger Woods ei ole kilpaillut viime elokuun jälkeen. Toistaiseksi viimeisessä major-kilpailussaan PGA:n mestaruusturnauksessa (kuva) hän karsiutui jatkosta. Kuva: USA Today Sports / Reuters

Tämän vuosituhannen kuuluisin ja menestynein golftähti Tiger Woods lähti keskiviikkona vastaiskuun, jonka tarkoituksena oli kumota hänestä alkuviikolla levinneitä huhuja.

Woods julkaisi Twitterissä videon, jossa hän lyö palloa golfsimulaattorissa. Kuvassa hänen svinginsä näyttää melko normaalilta. Mukana on otsikko ”Mukavaa edistystä”.

Ainakaan Woods ei ole videon perusteella niin selkävaivainen kuin häneen liitetyt huhut antoivat ymmärtää.

Tunnettu golftoimittaja Robert Lusetich ja nimimerkki Secret Tour Pro kirjoittivat Twitterissä kuulleensa, että Woods ei pystyisi liikkumaan normaalisti eikä istumaan autossa.

Woodsin agentti Mark Steinberg ilmoitti medialle, ettei tieto pidä paikkaansa.

”Väitteet on naurettavia ja ehdottomasti vääriä”, Steinberg sanoi.

Woods, 40, ei ole kilpaillut viime elokuun jälkeen. Hänen selkänsä on leikattu kolme kertaa, ensin maaliskuussa 2014 ja sitten kahdesti viime syksynä.

Mahdollisesta paluusta kilpailemaan ei ole mitään tietoa. Tuorein Woodsin 14 major-voitosta tuli US Openissa vuonna 2008.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!