Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muovipussipaita vaihtui Messi-paitaan

Messi heltyi ja lähetti isolle fanilleen aidon pelipaidan.

Urheilu
 
”Murtazalla on nyt aito paita!” twiittasi Afganistanin Unicef torstaina..
”Murtazalla on nyt aito paita!” twiittasi Afganistanin Unicef torstaina..

Argentiinalaisella jalkapallotähdellä Lionel Messillä on nyt ikionnellinen fani.

”Rakastan Messiä, ja paitani sanoo, että Messi rakastaa minua”, viisivuotias Murtaza Ahmadi sanoi BBC:n mukaan torstaina.

Afganistanissa Kabulin lähellä asuva Murtaza sai torstaina idoliltaan Messiltä lähetyksen, joka sisälsi aidon nimikirjoituksella koristellun pelipaidan ja jalkapallon.

Tarina sai alkunsa tammikuussa. Tuolloin verkkoon ilmestyi kuva, jossa Messiä fanittava Murtaza poseerasi muovipussista tehdyssä Messin paidassa.

Murtaza on Messin suuri fani, mutta köyhällä perheellä ei ollut varaa ostaa pojalle pelipaitaa. Niinpä Murtazan 15-vuotias veli Homayoun teki paidan muovipussista, johon oli piirretty tussilla raidat, numero 10 ja kirjoitettu Messi.

Muovipussipaidassa pelaavan pojan kuva kosketti jalkapallofaneja laajalti ja käynnisti suuretsinnän, jonka tarkoitus oli selvittää pienen Messi-fanin nimi ja asuinpaikka.

Murtazan tunnisti lopulta hänen Australiassa asuva setänsä. Murtazan maanviljelijäisä myönsi medialle, että hänellä ei ole ollut varaa ostaa Messi-paitaa pojalle, joka on pelannut jalkapalloakin vain puhjenneella pallolla.

Lionel Messin isä Jorge Messi kertoi uutistoimisto AFP:lle tammikuussa, että tähtipelaaja tietää kuvista ja ”haluaa tehdä jotain” nuoren faninsa hyväksi.

Messi on Unicefin hyvän tahdon lähettiläs, ja järjestö toimitti torstaina Messin nimikirjoituksella varustetun pelipaidan ja jalkapallon ikionnelliselle Murtazalle.

Afganistanin jalkapalloliitto kertoi helmikuun alussa, että Messi on halukas tapaamaan Murtazan niin pian kuin mahdollista, vaikka mitään paikkaa tai aika ei ole vielä sovittu.

”Messi on ollut yhteydessä liittomme järjestääkseen tapaamisen nuoren pojan kanssa”, liiton tiedottaja Sayed Ali Kazemi kertoi AFP:lle.

Taliban-hallinnon aikana Afganistanissa ei urheilua pahemmin harrastettu, ja Kabulin stadion tuli tunnetuksi areenana, jolla pantiin täytäntöön teloitustuomioita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?