Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Erkki Kylmänen esimieheksi HS:n urheilu­toimitukseen

Kylmänen on aiemmin työskennellyt muun muassa HS:n kotimaan toimituksen esimiehenä sekä kulttuuritoimituksen uutispäällikkönä ja varaesimiehenä.

Urheilu
 
Outi Pyhäranta / HS
Erkki Kylmänen
Erkki Kylmänen Kuva: Outi Pyhäranta / HS

Helsingin Sanomien urheilutoimituksen esimieheksi on nimitetty toimittaja Erkki Kylmänen, 51.

Kylmänen siirtyy tehtävään 1. maaliskuuta 2016 alkaen. Parhaillaan hän toimii uutistuottajana HS:n urheilutoimituksessa.

Kylmänen on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran HS:n palveluksessa. Aiemmin hän on työskennellyt kotimaan toimituksen esimiehenä sekä kulttuuritoimituksen uutispäällikkönä ja varaesimiehenä. Toimittajana hän on ollut muun muassa kulttuuri-, kaupunki- ja urheilutoimituksissa. Tätä ennen hän teki töitä muun muassa Hämeen Sanomissa, Aamulehdessä ja Lapin Kansassa.

Kylmänen tarttuu esimiehen tehtävään intoa täynnä.

”Käynnissä on vilkas urheiluvuosi, on jääkiekon MM-kisat, Rion olympialaiset ja EM-jalkapallo. HS on mukana kaikissa näissä, kertomassa uutisia, kaivamassa taustoja ja analysoimassa suorituksia”, hän toteaa.

”Meidän tehtävämme on olla aina lukijan asialla esittämässä oikeita kysymyksiä. Samalla sivuiltamme tulee välittyä liikunnan ja urheilun tuoma mielihyvä.”

Kylmänen on itse intohimoinen urheilumies, jolle työ ja harrastus kulkevat käsi kädessä. ”Monille lukijoillemme urheilu ja liikkuminen ovat elämäntapoja. Laadukas, innostava urheilujournalismi on tärkeä osa tätä maailmaa.”

Digiaikana kilpailu urheilu-uutisista on kovempaa kuin koskaan ennen. Tarjontaa on valtavasti eri kanavissa. Tuleva esimies näkee tärkeänä sen, että lukijaa autetaan ymmärtämään ja jäsentämään urheilun maailmaa.

”Arkinen työ on tehdä oikeita valintoja, ja hoitaa valitut aiheet paremmin kuin muut. Hyvään suoritukseen ei riitä se, että kerromme mitä tapahtuu.”

Kylmänen on koulutukseltaan Master of Arts ja humanististen tieteiden kandidaatti. Hän on opiskellut Manchesterin yliopistossa ja Tampereen yliopistossa.

Kylmäsen sijalle urheilutoimituksen uutistuottajan tehtävään on nimitetty 1. maaliskuuta 2016 alkaen toimittaja Tero Hakola, 41.

Urheilutoimitusta viimeksi johtanut Esa Lilja siirtyy kirjoittavaksi toimittajaksi HS:n featuretoimitukseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!